1/2/14

Els cadets cumpleixen i guanyan al combinat gironí

C.N. Sallent 10 -G.E.i.E.G./ Banyoles 2
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Clara victorià aconseguida pel set sallentí davant el combinat gironí, complint amb el guio esperat, no obstant, el combinat gironí es últim de la categoria sense puntuar. L´equip s´ha mostrat en tot moment fort en defensa i els gols han anat caient poc a poc deixant clara la diferencia entre els equips, cosa que ha permès la constant rotació de la banqueta donant minuts als menys habituals.

La bona sortida de l´equip sallenti no ha donat cap opció al combinat, dos penals ben treballats des de la boia per X. Ramos han donat una ventatja de 2-0, gols de R.Ruiz, ampliats en jugades de llançament novament per R.Ruiz i M.Guirado que posaven el 4-0, reduït al final del quart amb gols visitants de E.Sangenis i G.Cabello de penal. Els dos únics gols del combinat.

El segon quart serviria per deixar totalment sentenciat el partit, X.Ramos i M.Manrique en gol de revers, castigaban al set visitant des de la boia i J.Palacios en un palmeig en jugada de superioritat feien el 3-0 de parcial, que deixava el partit al descans practicament sentenciat 7-2.

El tercer quart ha estat el menys prolífic i nomes el jove infantil de primer any I.Ruiz ha anotat en un penal provocat un altre vegada des de la boia. Bon gest el de A.Peirón deixant que el més petit llances el penal en el dia del seu debut amb el cadet. El resultat, gol, que deixava el partit en 8-2 i tot dat i beneit.

El quart període nomes ha servit per engrandir una mica més el resultat, gol de D. Ruiz sol contra el porter després de perdre el combinat gironí una pilota a mig camp i arrodonint el resultat X. Pelegrin des de la cantonada en un altre mà a mà davant el porter pel pal curt.

Bon partit dels locals tot i les diverses errades en atac davant de porteria que amb equips més potents s´acaben pagant i a destacar la bona defensa de l´equip i la bona actuació dels dos porters JX.Pallarés i Ll.Villaró.
Arbitratge a carreg de X.Boladeras que va excluir a dos jugadors locals i un visitant amb vermelles, en un partit sense especials incidències, assenyalant 8 exclusions i 2 penals als locals per 6 exclusions i 3 penals als combinat gironí.

Parcials: 4-2, 3-0, 1-0, 2-0.
C.N.Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique(1), I.Ruiz(1), R.Ruiz(3), X.Ramos(1), M.Guirado(1), J.Garrido, D.Ruiz(1), X.Pelegrin(1), J.Palacios(1), A.Otero, A.Estany, Ll.Villaró

GEiEG/Banyoles: A.Astudillo, E.Sangenis(1), G.Parejo, G.Cabello(1), M.Alsina, R.Carrero, B.Calpe, I.Calpe, J.Cano, A.Fernández, N.Pérez.