23/2/14

El cadet mermat d´efectius cau a Mataró

C.N. Mataró 18 -C.N. Sallent 9
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 ).

Resultat enganyós el que reflexa el marcador final del partit ja que l´equip va plantar cara fins al final del tercer quart tot i les absències de jugadors i el fet d´anar practicament sense canvis, nomes 9 jugadors es van poder convocar per aquest partit.

La sortida, dolenta, un altre vegada més, jugadors desconcentrats i forà del partit, feien que l´equip mataroní agafes un clar avantatge, 3-0 en els 5 primers minuts de partit, els dos primers de penal. Peró dos bones accions de M.Guirado en llançament llunya i D.Ruiz es jugada de palomer donaven el 3-2 a 1,36 pel final del quart. Temps mort local i dos gols més deixaven el marcador en clar des avantatge, 5-2.

A la represa l´equip es posicionava millor, i un intercanvi de gols deixava el marcador del quart amb 3-3, això si novament gol de l´equip contrari en els últims segons, sembla ser una tònica habitual que al final del quart sempre rebem gol. Els gols de X.Ramos en penal provocat per ell mateix, J.Palacios i D. Ruiz novament en jugada d´1 contra 1 contra el porter local. 8-5 al descans.

Intercanvi de camps i novament dos gols locals posaven les coses molts difícils, però un arranc de ràbia de l´equip sallentí reduïa l´avantage en 3 gols posant el 10-8 amb 3,50 per davant, gols de Ll.Villaró, X.Pelegrín i X. Ramos. Arribaven les exclusions que deixaven molt tocat a l´equip davant la falta de canvis i dos gols dels locals en el dos últims minuts, el primer de penal deixaven 12-8 amb un quart per jugar i l´equip amb mostres de cansament i amb dificultats per les exclusions.

L´últim quart no ha fet més consolidar allò que ja es veia al final del tercer quart, el gol inicial de X. Pelegrín ha estat contestat per 6 gols locals consecutius davant un equip totalment fos i descompost per deixar un excessiu resultat final que no reflexa el que s´ha vist durant els 3 primers quarts. I acabant el partit amb 1 home de menys a l´aigua per exclusions. Al final 18-9.
Arbitratge casolà a carreg de M.Martínez que ha xiulat 3 exclusions i 1 penal a l´equip local per 7 i 4 penals al sallentins.

Parcials: 5-2, 3-3, 4-3, 6-1.
CN Mataró: V. Romera, M.Mora(4), K.Sierco(1), P.Pannon, P.Rocamora, O.Jordà(5), R.Cambray(3), D.Fresnedoso, M.Feliu(2), R.Loste(2), A.Teixidò, Ll.Bertran(1), X.Casabella, S.Torrents.

CN Sallent: JX. Pallares, M.Manrique, A.Otero, X.Ramos(2), M.Guirado(1), D.Ruiz(2), X.Pelegrin(2), J.Palacios(1), Ll.Villarò(1)