15/2/14

Un punt tot i el desastrós últim quart.

C.N. Sallent 7 -G.E.i.E.G 7
Campionat d´Espanya 3ª Divisió

Horrible, horrorós, molt dolent, son alguns dels qualificatius que es poden posar a l´ultim quart jugat avui per l´equip sallentí. On ha disposat de 2 jugades en doble superioritat, 1 jugada en superioritat amb un jugador sota pals per la exclussio del porter visitant i inexplicablement no ha estat capaç de perforar la porteria gironina. I a onze segons del final l´empat, desprès de fallar tot això.

L´equip que no sembla capaç de oferir un bon partit als seus seguidors que acostuman a omplir les grades de la piscina sallentina avui ha tornat a sortit malament, el 0-2 de parcial era contestat primer amb gol de C.Talavera i desprès de S.Cabrera que igualaven el partit. Novament s´avancen els visitants i a l´ultim minut dos bons llançaments un de S.Cabrera per sobre el cap del porter i un altre de M.Bisbal deixaven al final del quart un 4-3 que semblava posar les coses al seu lloc.

A la reanudacio. novament els gironins, molt lluitadors, tornaven a donar la volta al marcador per posar el 4-5 i S.Cabrera, novament per sobre el cap del porter tornava a posar l´empat encara amb quasi 4 minuts de quarts, però el marcador ja no s´ha mogut pas. 5-5 al descans.

El tercer quart, no feia res més que confirmar que la cosa no anava bé, l´equip atacava malament, es fallaven clares oportunitats d´un jugador contra el porter ( fins a dos jugades practicament calcades ). El gol inicial de M.Bisbal era respost per A.Murillo arribant al final del quart sense més incidències amb 6-6.

A l´ultim quart, concert de xiulet, fins a quatre jugados gironins han estat excluits amb tarja vermella directa, la última ha provocat el riure a la grada quan la parella arbitral ha excluit al porter visitant per esbroncar a un jugador propi en un acció defensiva. El col-legiat s´ha pensat que s´havia dirigit cap a ell. El gol local ha estat transformat per E.Casasayas de penal per la vermella a un jugador gironí i després de les múltiples ocasions inexplicablement fallades, a falta de onze segons l´empat gironi en jugada de superioritat.

Bon debut del porter D.Valdespina desprès de molt temps sense jugar. I de la resta el millor es passar pagina i preparar el pròxim partit, però la veritat es que l´equip clarament ha perdut el nord, com a mínim pel que es veu als partits de casa, tot i que cal reconèixer que fora els resultats son molt bons. Només s´ha perdut un partit a fora, el primer de la lliga el 26 d´Octubre, però, també cal recordar que no es guanya casa des de el partit amb el Rubí el 16 de Novembre.
Arbitratge a carreg de X.Guardia i G.Zegri que han assenyalat 8 exclusions i un penal al Sallent per 14 exclusions (4 per tarja vermella directa ), al gironins.

Parcial: 4-3, 1-2, 1-1, 1-1.
CN Sallent: D.Valdespina, M.Bisbal(2), A.,Gimenez, S.Cabrera(3), E.Casasayas(1), C.Andres, M.Fernandez, G.Lafoz, C.Talavera(1), E.Cano, A.Montalà, F.Comellas, JX.Pallares.

GEiEG: F.Serra, P.Herrera(1), S.Durant, D.Mut(3), C.Martinez, O.Mas(1), A.Prades, J.Palayer, X.Buch(1), A.Fernandez, A.Murillo, G.Hupnner(1), M.Franco