23/2/14

L´equip creix i planta cara al Mataró

C.N. Mataró 13 -C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Cadet Femení ( Grup Unic )

Bon partit de les sallentines ahir a la difícil piscina del Mataró. L´equip es va mostrar guerrer durant tot el partit i el seu esperit de lluita va ser una contant. Atent i lluitador en defensa, amb iniciativa en atac, i sense perdre el lloc al camp.

El primer quart va començar molt bé i el conjunt sallenti inaugurava el marcador en jugada de superioritat, C. López en llencament exterior posava el 0-1 nomes contrarrestat al final del quart amb dos gols en l´últim minut i mig que deixaven el 2-1 de parcial.

A la reanudació,l´equip local s´avançava novament a la primera jugada, gol inmediatament respost per A.César en bonic revers des de la boia. Novament una superioritat i un penal transformat per la bona jugadora mataronina i golejadora A. Bonamusa, amb 8 gols, van posar 3 gols de renda per les locals que semblava farien que l´equip local marxes. Res més lluny de la realitat, l´equip sallentí molt lluitador tornava a entrar al partit amb 2 gols seguits, C. Puerta i C. López en sendes superioritats deixaven la ventatja en un únic gol. Nomes el llançament de Nieto a 13 segons posava el 6-4 al descans.

El tercer va deixar sense opcions a l´equip sallentí, 3 gols seguits de les locals posaven una distancia quasi insalvable, 9-4, nomes C. Puerta reduïa la distancia i dos gols més de les locals posaven un parcial de 5-1 al quart i 11-5 al lluminós. El cansament començava a notar-se.
L´últim quart ha servit per deixar un 2-2 de parcial, amb l´equip lluitant fins l´ultim moment tot i saber-se vençut i un gol de M. Pino de penal provocat per ella mateixa en dura lluita a la boia i un altre de C. Puerta deixaven el 13-7 final.

Bon debut de J. López com a tècnic de l´equip, no obstant moltes de les jugadores fins l´any passat estaven ja sota les seves ordres.i d´altres ja ho havien estat en altres temporades.
Arbitratge a carreg de M.Martínez i D.Trojan que van assenyalar 9 exclusions i 1 penal a les locals per 6 exclusions i 2 penals a les sallentines.

Parcial: 2-1, 4-3, 5-1, 2-2.
CN Mataró: P. Isern, J. Soler, M.Villar, N. Corbalan(3), J.Nieto(1), M.Fecundez, L.Robles(1), R.Bertran, N.Ferrera, A.Bonamusa(8), M.Bernabe, C.López, P.Trallero, M.Burgos

CN Sallent: L.Puiggros, E.Gonzalez, J.Boixader, A.Baró, A.Toribio, C.Puerta(3), L.Flores, E.Noguera, C.López(2), A.Cesar(1), M.Pino(1), I.Peirón.