1/2/14

Els absoluts tornan a ensopegar a casa

C.N. Sallent 7 -C.N. Martorell 8
Campionat d´Espanya 3ª Divisió Masculina

Nova decepció a la piscina sallentina, més si cap, perquè res semblava indicar que aquest partit s´escaparia. A falta de 12 minuts de joc per l´acabament la renda era de 3 gols a favor, però aquí s´ha acabat tot, en 12 minuts els locals només han anotat dos gols mes perdent novament el partit i ensopegant amb la mateixa pedra, masses errors per aspirar a jugar la promoció.
El primer quart de tanteig, O.Rey avançava als locals i a 46 segons del final empataven els visitants, per obra de I.March. Res definit i l´equip semblava fort.
Al segon quart arribaven els millors minuts locals, M.Bisbal inaugurava el seu compte particular en bon llançament, igualat en jugada de superioritat i A.Giménez i S.Cabrera al final del quart posaven un parcial de 3-1 ( 4-2 ) al intercanvi de camps.
L´equip visitant sortia amb la clara intenció de retallar distancies, els atacs es succeian i dos bones intervencions del porter local feien possible el màxim avantatge 5-2 amb gol de C.Talavera. A partir d´aqui desaparició de l´equip sallentí, 4 gols seguits dels jugadors visitants posaven el 5-6 amb 2 minuts per jugar de quart, incredulitat a la grada i nervis. Nomes la reacció local amb gols de M.Bisbal i F.Comellas tornaven a donar avantatge a l´equip sallentí, parcial de 3-4 i 7-6 a falta de l´últim període.
L´últim quart un despropòsit, tirs poc clars, nombroses faltes en atac, pilotes perdudes, inclús un penal fallat per M.Bisbal han provocat la derrota de l´equip local amb dos gols més del golejador visitant I.March que ha arrodon it el seu compte particular, 5 gols en total.
Sembla difícil pensar hores d´ara que l´equip tindrà opcions a final de temporada, son 3 derrotes i 2 empats cedits a casa, masses punts perduts per aspirar a tenir opcions en una lliga tan igualada com aquesta. L´equip ha perdut el bon joc exhibit durant la primer part del campionat i no sembla reaccionar. Només queda continuar treballant de cara als següents partits. 
Arbitratge a carreg de X.Boladeras i X.Roman que han assenyalat 8 exclusions i 2 penals als locals per 5 exclusions i un penal als visitants. Targeta vermella a M.Fernández per protestar durant el descans.

Parcials: 1-1, 3-1, 3-4, 0-2.
CN Sallent: Ll.Cano, M.Bisbal(2), A.Gimenez(1), S.Cabrera(1), O.Rey(1), O,Muns, M.Fernández, E.Casasayas, C.Talavera(1), M.Ruiz, A.Montalà, F.Comelllas(1), R.Boixader.

C.N.Martorell: A.Fantova, I.Alvarez, C.Navarro, C.Sañudo, P.Arque, X.Carrillo(2), C.Romartinez, D.Romartinez(1), JL.Barragán, A.Carrillo, I.March(5), M.Benasco, V.Negre.