16/2/14

Els infantils no es deixan sorprendre

C.N. Sallent 8 -C.N. Olot 4
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup 4, 19-30 ). 2ª Fase

L´infantil ha complert i guanya el seu partit davant l´Olot tot esperant el resultat del Sant Feliu Femení, l´altre rival directe, i abans del  decisiu partit del proper cap de setmana, que decidira quin dels dos jugarà la fase de promoció d´ascens. I de pas, deixa sense opcions als Olotins.

Des de el primer quart l´equip ha sortit a buscar el partit. Els Olotins han intentat apurar les seves últimes opcions i tot i el marcatge especial sobre el golejador local, avui l´equip disposava de tots els seus efectius i tenia més opcions de cara a la porteria rival. Fruit d´aixo s´arriva al final del quart amb 2-0, gols de A.Ballestero i A.Estany.

El segon quart amb l´equilibri de forces i diversos pals dels visitants han provocat que el marcador continues inalterable. Nomes al tercer quart, un altre vegada dos gols més dels golejadors locals avui. han posat el partit en franca avantatge 4-0. Escurçat al final del quart per J.Coma deixant al descans 4-1 que encarrilava el partit no sense molt esforç tal i com es norma habitual sempre que es present qualsevol equip del CN Olot.

A la represa, dos gols més dels locals, aquesta vegada E.Noguera en jugada de superioritat i L.Flores de penal portaven la ventatja fins al 6-1 que semblava decidir el partit. però al cinquè quart la relaxació i els canvis han provocat que l´equip Olotí, sempre lluitador, anotes 3 gols seguits que han reduït la diferencia fins al 6-4 a falta dels últims 5 minuts de joc.

Calia recomposar l´equip i posar tota la atenció al matx i així ha estat, dos gols més del golejador sallentí, A.Estany han portat el partit al 8-4 final que deixa tot pendent pel decisiu partit de la setmana vinent.
Arbitratge a carreg de I.Dimitrov que ha sancionat amb 11 exclusions i 1 penal al sallentins per 8 exclusions i 1 penal als visitants.

Parcials: 2-0, 0-0, 2-1, 2-0, 0-3, 2-0.
CN Sallent: J.Vila, A.Estany(4), A.Marín, A.Ballestero(2), A.Toribio, I.Ruiz, L.Flores(1), E.Noguera(1), M.Montalà, A.Garrido, G.Batanero, J.Tapia.

CN Olot: J.Rubio, G.Martí(2), M.Tarrús, A.Casadevall, M.Coma, I.Aguilera, J.Coma(1), I.Razvan, F.Ruiz(1), E.Soaz, A.Ruscada.