23/2/14

L´absolut femení tanca la primera fase

C.N. Martorell 11 -C.N. Sallent 3
Campionat d´Espanya 2ª Divisió Femenina (1-7)

Punt i final a la primera fase de la 2ª Divisió Femenina on les noies han acabat amb 0 victòries i 12 derrotes, tot i que avui han deixat molt bon gust de boca rendint visita al lider de la categoria, el potent Martorell amb clares aspiracions d´ascens. A partir d´ara toca encarar la segona fase on a ben segur les sallentines tindran més opcions de fer millors resultats.

L´equip es presentava molt mermat, amb 7 jugadores per la absència de les cadets i aquesta vegada amb 4 jugadores de la categoria i únicament 2 juvenils i una cadet.També cal dir que les locals es presentaven am moltes jugadores de categories inferiors. La superioritat ha quedat molt manifesta ja al primer quart, set local anava per feina i el resultat final del quart deixava les coses molt clares, 4-0.

El segon quart ha estat el millor de les nostres jugadores, fins i tot arribant a guanyar el parcial, 3 gols de N. Noguera, el primer per posar el 4-1, i els altres dos per tancar el quart amb i 6-2 i 6-3 respectivament. El resultat no era massa ampli al descans i calia veure la resta del partit.

A la represa un primer gol de les locals no feia que les sallentines abaixessin el cap i van continuar jugant intentant fer un bon resultat, però la defensa era més tancada per evitar la possibilitat de rebre pilotes cap a N.Noguera i al final del quart un altre gol de les locals posava el 8-3. Que deixava clarament dat i beneït el partit.
L´últim quart es tancava amb 3 gols més de les locals per posar el definitiu 11-3 final. Bon partit dintre les possibilitats de l´equip i a esperar una segona fase que esperem sigui més adequada a l´equip que podem presentar.

Parcials: 4-0, 2-3, 2-0, 3-0.
CN Martorell: M. Agüero, A. Martínez(1), F.Pitter(2), M.Roda(2), V.Agüero, L.Held, P.García(2), A.Rascao, L.Oviedo(1), T.Lloret(2), M.Monsech(1), L.Godoy

CN Sallent: J.Peirón, C.Escalante, L.Cruz, L.Muns, M.Requena, J.Casas, N.Noguera(3).