15/2/14

S´imposa la lògica tot i el bon començament

C.N. Sallent 7 -C.N. Badia 12
Campionat d´Espanya 2ªDivisió Femenina ( 1-7 )

Al final la major experiència i contundència de les jugadores de Badia amb jugadores molt veteranes totes ha pogut amb la inexperiència i menor envergadura d´un equip format nomes per 4 jugadores de la categoria i un munt de cadets a les seves files.

El primer quart feia que la grada no es pogués creure el que veia,  l´equip jugant bé es posava  2 gols amunt amb gols de A.Cesar i N.Noguera en sendes jugades de inferioritat. Nomes a 30 segons del final podia escurçar la diferencia  la golejadora visitant A.Garcia també en inferioritat local. 2-1.

Al segon quart l´equip visitant ha començat a posar les coses al seu lloc, més pressionant i més dintre del partit ha aconseguit anotar 3 gols per cap dels locals el que donava un parcial al descans de 2-4. Amb les locals encara dintre del partit.

Al tercer quart les sallentines han lluitat per intentar eixugar la renda del Badia, però desprès del intercanvi de gols inicial i amb 3-6, gol de C.López. Penal aturat per la portera visitant i a la següent jugada 3-7, allò que passa sempre quan es perdona una oportunitat. El quart ha finalitzat amb el gol de M.Requena que ha estat respost a la següent jugada per les jugadores visitants deixant el 4-8 al final del quart i tot practicament dat i beneït.

Intercanvi de gols a l´ultim quart per deixar un parcial de 3-4 on les sallentines han jugat un partit bastant correcte però on la superioritat física i tècnica del rival ha acabat imposant-se a la voluntarietat de la jugadores locals. Gols en aquest quart de N.Noguera, J.Boixader de penal i I.Peiron en la superioritat que tancava el partit.

Queda un únic partit per tancar la fase, a Martorell el pròxim dissabte, on l´equip local molt probablement tancara sense sumar cap victorià, esperant la segona fase.
Arbitratge a carreg de X.Guardia i G.Zegri que han assenyalat 7 exclusions i 2 penals a les sallentines per 16 exclusions i 3 penals a les jugadores del Badia.

Parcials: 2-1, 0-3, 2-4, 3-4.
C.N. Sallent: J.Peiron, E.Llobet, J.Boixader(1), A.Cesar(1), J.Requena, C.Escalante, C.Puerta, L.Muns, M.Requena(1), C.López(1), N.Noguera(2), I.Peiron(1), L.Cruz.

C.N.Badia: C.Ungo, M.Muñoz(2), C.Alvarez(1), R.López, A.García(5), M.Ocaña, L.Collado, M.Diez, N.Riaño(1), B.Jimenez(3), M.Gómez, M.Castillejos.