15/2/14

El partit se li fà massa llarg al Sallent

U.E. Horta 9 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana Cadet Masculí ( 11-20 )

Bon partit aquesta tarda el jugat a la piscina d´Horta per part dels sallentins. L´equip ha aguantat bé i ha posat en series dificultats al segon classificat manant durant el primer quart i aguantant bé fins al descans. A partir d´aqui s´han notat les baixes ( 2 jugadors han hagut de passar per quirofan en el transcurs dels 10 últims dies ) i la falta de fons,  han estat claus per el desenllaç del partit.

Bon primer quart, l´equip seriós en defensa i movent la pilota amb tranquilitat dominava el partit. Inaugurava el marcador X.Ramos des de la boia i tot i l´empat A. Estany i novament X.Ramos en xuts de 5 metres deixaven al final del quart una bona renda 1-3.

El segon quart, l´equip local es mostrava més agressiu, conscient de que si no parava els homes importants del Sallent tindria molt difícil la victorià. Es lluitaven les pilotes i la porteria estava magnificament defensada per JX Pallares en el que ha estat sens dubte el seu millor partit de la temporada. Només al final el cansament en el 2-3 en jugada de contraatac i un fallo clamorós a l´ultim segon, un palmeig a la boia sobre la botzina deixaven el 3-3 al descans.

El tercer quart ha estat el que ha desequilibrat el partit, el cansament es començava a veure en varis jugadors, el joc s´accelerava i arribaven les imprecisions i els desajustos defensius, 3 gols seguits dels locals posaven les coses difícils. X. Ramos escurça el marcador i novament en els últims segons un penal provocat en contraatac desprès de perdre la pilota col·locava el 7-4.

L´ultim quart l´equip es veia cansat, els xut no aconseguien passar la muralla de braços, ben defensades les inferioritats, i dos gols més col·locaven el 9-4 amb 3 minuts per jugar. Nomes els gols de R.Ruiz i X.Pelegrin en els dos últims minuts han deixat el marcador en el 9-6 definitiu.
Arbitratge a carreg de M.Cabanas que ha assenyalat 4 exclusions al set local per 8 i un penal al Sallent.

Parcials: 1-3, 2-0, 4-1, 2-2.
U.E.Horta: M.Garrido, J.Gimenez(1), A.Fernández(5), E.López, M.Gasch, M.Santiago, P.Borras, D.Alfonso, P.Gómez(1), G.Baulenas, R.Brias(2), V.Serrano, O.Asensio.

C.N.Sallent: J.X.Pallares, X.Castaño, I.Ruiz, R.Ruiz(1), X.Ramos(3), M.Guirado, D.Ruiz, X.Pelegrin(1),J,Palacios, Ll.Villaró, A.Estany(1).