9/2/14

Victòria in extremis a la pileta del AESE.

A.E. Santa Eulàlia 9 -C.N. Sallent 10
Campionat d´Espanya 3ª Divisió.

Aquesta vegada la moneda ha caigut del nostre canto. Ho demostra el fet que amb empat a nou, a falta de 5 segons per la finalització del matx, aquesta vegada si, es va aprofitar la oportunitat i la pilota va entrar, donant dos punts importants pels bagencs.

El partit va ser molt igualat en tot moment, les diferències minses i la igualtat el denominador comú, nomes la última jugada va decidir qui s´emportaria el punts. El primer quart amb marcador final de 2-2. Tot i que els bagencs es van avançar als primer quatre minuts amb 2 gols de C.Talavera, el conjunt local va aconseguir l´empat final.

Al segon quart l´equip local dominava el joc, els sallentins no donaven amb la tecla i arribaven tres gols dels locals que posaven un 5-2, parcial de (5-0) després del 0-2 inicial. Només la reacció final en el ultim minut posava al final de quart el 5-4 amb gols de F.Comellas i M. Ruiz tallant la sangria i deixant al descans 5-4 que donava encara opcions als visitants. Intercanvi de camps i temps per corregir errors i agafar forces.

El tercer quart es va definir per un intercanvi de gols, els gols de M.Bisbal i O.Rey eran contestats respectivament pels locals que sempre desfeien l´empat al seu favor, deixant al final del quart la diferencia igual amb 7-6 i només 8 minuts per davant.

La sortida del equip sallentí a l´ultim quart segurament va propiciar part del trionf, un penal de sortida tranformat per M.Bisbal i el gol del jove O.Muns donaven l´aventatge al marcador, 7-8, en els dos primers minuts. Empat a 8, i gol de M.Ruiz que posa en aventatge novament als visitants. Nou empat, ara a 9. Exclusió de d´equip local i M.Bisbal que agafa la responsabilitat i transforma el llançament que dona la agònica i necessitada victòria final.

Cal destacar la bona feina del jove porter R.Boixader que va agafar el relleu a la porteria per la lesió del porter titular. No es una feina fàcil quan normalment no es te el ritme de partits, la falta de minuts sempre es un handicap.

Parcials: 2-2, 3-2, 2-2, 2-4.
C.N. Sallent: R.Boixader, M.Bisbal(3), A.Gimenez, O.Muns(1), O.Rey(1), C.Andrés, M.Fernández, E.Casasayas, C.Talavera(2), M.Ruiz(2), A.Montalà, F.Comellas(1).