Una bona mostra d´orgull del Sallent

C.N. Sallent 9 -C.N. Sant Andreu 14
Lliga Catalana Cadet Femení ( Grup Unic )

Crónica: Mariano Puerta                Foto: Isabel Ortiz
Les noies del Sallent han fet un altre pas endavant: han començat a aprofitar superioritats. De les onze que han disposat contra el Sant Andreu, n'han aprofitat quatre. Ha bastat una mica més de precisió a les passades per obtenir posicions lliures de marca per xutar. D'aquesta manera han aconseguit César el seu gol al primer quart. Un període que podia haver acabat en empat, però dos exclusions quan faltaven menys de trenta segons han deixat en safata l'u a dos per a les visitants.

A segon quart, el Sallent ha disposat de dues superioritats consecutives per avançar-se al marcador, però, tot i moure bé la pilota, la por ha encongit els braços en el moment de xutar i han pogut invertir la diferència al marcador. Per contra, les dues superioritats que ha tingut després el Sant Andreu no s'han defensat prou bé. Defenses massa estàtiques i canvis de defensora descompensats han facilitat dos gols per al Sant Andreu que s'ha escapat fins al 1 a 4. Una falta directa executada per Puerta ha escurçat la diferència fins al 2 a 4, que encara s'hauria pogut reduir més, però una altra superioritat ben jugada ha acabat amb un xut al pal. Una falta directa llançada per Lomas i un revers des de la boia de Guiral han eixamplat l'avantatge del Sant Andreu fins al 2 a 6 abans d'acabar el segon període. El llançament al pal ha esguerrat el darrer contraatac de les bagenques i semblava que deixava el partit decidit.

Al tercer període ha arribat la bogeria. López aprofitant una superioritat, Flores recollit una pilota rebutjada pel pal i Boixader de penal, han deixat el desavantatge a la seva mínima expressió: 5 a 6. Fins i tot, han deixat escapar una superioritat que hauria servit per empatar. Els nervis a la banqueta visitant eren evidents, alguna nena rebia una escridassada pot ser excessiva. El Sant Andreu ha reaccionat amb sengles gols de Guiral i Pino. El gol de falta directa de César ha estat contestat a la jugada següent per García. El darrer minut ha concentrat la bogeria del període. El Sallent no ha sabut aprofitar una superioritat tot i el temps mort demanat per Peirón. Corres ha demanat temps mort per aprofitar el mig minut que quedava, però han perdut la pilota. Quan el Sallent iniciava el contraatac, una passada dolenta ha tornat la pilota al Sant Andreu que, mitjançant López, ha aconseguit el 6 a 10.

Al darrer període, el ritme esbojarrat del partit ha pesat més als braços de les bagenques que als de les barcelonines. El Sant Andreu , en poc més de tres minuts ha portat el marcador fins al 6 a 13. El Sallent, però, ha decidit lluitar i gaudir del millor partit de la temporada fins al darrer minut. Puerta ha aprofitat una superioritat xutant al pal curt, César ha pressionat a la portera rival i ha recuperat la pilota per marcar el 8 – 14 i Boixader ha aprofitat un contraatac per marcar el 9 – 14 definitiu.

Parcials: 1-2, 1-4, 4-4, 3-4
C.N.Sallent: Puiggrós, Boixader (2), Toribio, Puerta (2), Flores (1), López (1), César (3), Pino, Peirón i Cruz.

C.,N.Sant Andreu: A. Fernández, Monfort (1), N. Fernández, Guiral (6), Lomas (2), Pino (1), M. Fernández (1), García (2), López, Grajea, Seto (1), Viadel i Valle.

Àrbitres: Gómez i Izquierdo. Han assenyalat 7 exclusions i 2 penals al Sallent per 11 exclusions i 1 penal al Sant Andreu.