20/2/14

Concurs Logo Secció Waterpolo Sallent

Concurs logotip/mascota per Secció Waterpolo Sallent


1 . - Objecte del concurs .

El tema del concurs és el disseny d'un logotip per a la Secció de Waterpolo del Club Natació Sallent .

 El logo de la Secció de Waterpolo ha de servir per identificar i unificar totes les activitats lligades a aquesta, i ha d'adaptar-se qualsevol suport de difusió ( paper , cartes , targetes , cartells , correu electrònic , pàgines web ... )

2 . - Tipus de concurs .

El present concurs es desenvoluparà en dues fases . En la primera fase els dissenys presentats seran exposats en informació pública perquè els socis i esportistes de la secció votin les tres millors propostes . En una segona fase un jurat , compost per membres de la Junta de Pares del Waterpolo Sallent ( JPWS , ) triarà el disseny finalista .

3 . - Concursants .

Podran participar tots els socis , esportistes i simpatitzants de la Secció de Waterpolo del Club Natació Sallent .

4 . - Terminis .

La data límit per a la presentació de propostes serà el dia 16 de març de 2014.

5 . - Presentació de les propostes .

Les propostes es podran presentar de dues formes :

 - En format paper DIN A -4 constant en el revers del full el nom i cognoms de l'autor , la qual es lliurarà a Secretaria del Club Natació Sallent .
 - En format digital com fitxer gràfic conegut ( jpg , tiff ... ) i mida DIN A -4 que s'enviarà per correu electrònic a l'adreça waterpolosallent@gmail.com havent de quedar perfectament identificat el nom de l'autor .

Els dissenys han de ser originals i no podran contenir referències de tipus polític , ofensives o comercials . Es limita el nombre de colors a 3 .

Es valorarà que la proposta reunexi conceptes propis del waterpolo i la vinculació amb el poble de Sallent .

6 . - Premis .

Un únic premi consistent en la primera samarreta impresa amb el nou logotip i un banyador de waterpolo per a la temporada .

7 . - Cessió de drets .

L'autor de la proposta seleccionada renúncia de forma expressa a tots els drets econòmics puguin derivar per autoria intel · lectual o similar , cedint aquest disseny a la JPWS per al seu ús exclusiu en la imatge d'identificació de la secció.

                       ¡ Esperem els vostres dissenys !