2/4/17

L´infantil s´emporta el partit a l´últim quart.

C.N. Sallent 8 - C.W. Figueres/Anglès 6
Lliga Catalana Infantil Mixt.

Notable el canvi d´actitud que ha experimentat l´equip infantil desprès de la sortida a València. Ahir en un partit molt equilibrat els petits de la casa van treure el millor de si mateixos en els dos últims quarts donant la volta al partit i deixant un lluitador rival sense anotar en els dos períodes.

Era un cap de setmana difícil per ells, molts dels jugadors sabien que tenien per davant 3 partits concentrats a la tarda de dissabte i matinada de diumenge, dos infantils i el partit cadet on cada vegada tenen més protagonisme. Però això no ha fet més que esperonar aquests nois i comencem a veure coses molt interessants de molts dels seus integrants de cara a un futur no gaire llunya.

El resultats dels quarts reflecteixen la igualtat que va presidir tot el partit. Primer quart inaugurat pels visitants i empat local amb gol de J.Tapia assumint el seu paper més rellevant a l´atac sallentí. Martina Fdez, posava per davant als sallentins i nou empat visitant, tancant el quart els sallentins per sobre amb gol de M.Montalà, gran actuació ahir en el seu marcatge de boia, en jugada de superioritat.

Tornaven els visitants al tercer quart a posar-se per davant en donar la volta a l´electrònic abans que J.Tapia tornes la igualada en un altre superioritat abans del descans i tot seguit a l´inici del quart periode tornava a posar per davant als sallentins que van veure com els visitants els tornaven a capgirar el marcador arribant 5-6 al final del quart complint les rotacions obligatòries.

Aquí va ser on els sallentins es van fer forts i a mig període empataven el partit i tornaven a agafar diferencia arribant al final del quart un per sobre amb els dos gols decisius de J.Tapia que donaven pas a l´últim quart on els sallentins van continuar tancant la seva porteria amb una defensa destacable fent-se forts i culminant el partit amb un gol de M.Montalà.

Bon partit dels petits que demostren un altre vegada aquelles ganes i empenta que havien deixat de veure i que tant notaven a faltar. Tot seguit sense temps per respirar tornar a l´aigua amb el cadet.
Arbitratge a carreg de F.J. Blanco que van xiular 8 exclusions a tots dos equips  i 1 penal als sallentins.

Parcials: 1-1, 2-1, 1-2, 1-2, 2-0, 1-0.
C.N. Sallent: Rubén Fdez, D.Saguès, L.Otrmenisan, G.Trias, H.Vicente, J.Tapia (5), C.Fabrega, M.Montalà (2), G.Diaz, Roger Fdez., Martina Fdez.

C.W. Figueres/Anglès: S.Rusquets, J.Riu, G.García, L-.Exposito, J.Rodríguez (1), A.Feliu (1), A.Pérez, O.Borrell, M.Cordini, A.Tomás (4).