2/4/17

Mal partit que condemna a l´últim lloc de lliga regular.

C.N. Sallent 5 - G.E.i.E.G 6
Lliga Catalana de 1a Divisió Absolut Masculí.

Decepció al set sallentí desprès de la derrota segurament inesperada davant el set gironí que es presentava a la piscina local amb la baixa del seu important boia per lesió, referent de l´atac dels visitants. Una bona oportunitat per acabar la lliga regular per davant dels gironins i abandonant l´últim lloc de la classificació per primera vegada en tota la temporada. Es veritat que no hi havia res en joc, tots dos equips ja saben que s´hauran de jugar la seva permanència en la lliga de promoció però potser la imatge donada va estar la del pitjor partit d´aquesta segona volta.

Es ben curiós que els millors partits dels sallentins s´han vist sempre fora de casa i que mostren molta dificultat per fer un bon joc a la nostre piscina d´amplitud més reduïda a més de que ahir es van notar a faltar alguns dels jugadors referents d´altres ocasions, més apagats ahir. També ven notar molt la falta de ritme  i moviment de l´equip, segurament un pel de concentració-ambició i el fet de fer un 0 de 8 en superioritats a més dels nombrosos pals i cert individualisme que no beneficia l´equip. Tot plegat fa un còctel difícil d´empasar i explica en bona part la derrota sallentina. Coses a corregir i fer més que mai, i hora de fer grup davant el difícil repte de mantenir la categoria envers el propi GEiEG, U.Autònoma i C.N. Minorisa a la propera lligueta amb 2 llocs en joc.

Tot i haver insistit molt durant la xerrada del tècnic J.López prèvia al partit, les errades de marcatge feien que els seus dos jugadors referents en atac fessin pujar el 0-2 inicial. A.Estany i X.Pelegrín s´encarregaven de tornar la igualtat a l´electrònic abans del final de quart. Temps mort i nova errada amb penal a favor dels visitants que acabaven per davant 2-3 el quart.

E.Verges tornava a posar 2 amunt els gironins a la sortida del segon amb uns sallentins que desaprofitaven clares ocasions en 2 metres quan la pilota es veia més dintre de la porteria que mai a més de la bona actuació durant tot el partit del porter visitant i la mala selecció de llançament sallentina. D.Holgado feia el 3-4 amb el que arribàvem al descans.

Mateix guio desprès del canvi de banquetes, nou gol gironí que continuava marcant la diferencia al marcador i D.Holgado tornava a retallar a l´últim minuts amb més errades sallentines molt clares en llançaments i un joc cada vegada més estàtic.

El sisè gol gironí a falta de 3 minuts va posar massa amunt el partit i la falta de reacció local va fer que s´arribés a 1,30 del final amb el gol de A.Noguera un per sota. Les errades sallentines desaprofitant diverses jugades amb males passades i amb joc massa individual feien arribar al final del quart sense opcions i amb una derrota inesperada quan tot s´havia posat de cara.

Caldrà treballar fort per donar la nostre millor versió a la dura lligueta que ens espera on els clars favorits son sens dubte l´equip de l´Autonoma amb velles glories molt experimentades del waterpolo català, i el potent C.N. Minorisa de tots nosaltres conegut.
Arbitratge de A.Calvo i F.J. Blanco que van xiular 4 exclusions i 1 penal als sallentins per 8 exclusions i 1 penal als gironins. 0/8 pels sallentins i 2/4 pels gironins en superioritats.

Parcials: 2-3, 1-1, 1-1, 1-1.
C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (2), S.Cabrera, X.Ramos, A.Estany (1), X.Pelegrín (1), G.Tutusaus, A.Montalà, A.Noguera (1), A.Holgado, R.Boixader, J.Vila.

G.E.i.E.G: M.Hernández, E.Sangenis, S.Duran, M.Gatius, G.Donzelli (1), E.Verges (2), J.Llaurado, P.Herrera, X.Vilalta, A.Murillo, J.Martínez (3)