10/4/17

Dos quarts no son suficients.

C.N. Caldes 13 - C.N. Sallent 8
Lliga Catalana Infantil Mixt

Derrota de l´infantil amb molts nervis. Els dos primers quarts han estat molt bons fet que ha donat una renda de 3-6 al sallentins que no han sabut aguantar. A partir d aquí massa tensió a la grada, massa nervis i algun comportament que no hauria de succeir en una piscina i molt més quan parlem d´un partit de categoria infantil. Tot i això l´equip ha continuat lluitant, això si amb poc encert entrant 10-8 a l´últim quart on les errades clares davant porteria rival han estat penalitzades pel rival deixant als sallentins sense opcions.

Primer quart amb molt encert sallentí. L.Ormenisan inaugurava el marcador i tot i l´empat local, G.Trias primer i Martina Fdez. posaven els sallentins 2 per sobre abans de l´últim gol local que retallava les diferències. Es donava pas al segon que encara ha estat millor amb parcial final de 1-3 amb els dos primers gols de G.Díaz i F.Raya els sallentins posaven la primera diferencia de 3 a favor abans de l´intercanvi de gols final amb gol de J.Tapia.

A partir d´aqui doncs l´equip ha acusat l´exces de nervis i s´ha descentrat encaixant un parcial de 4-0 que tirava per terra tota la bona feina feta fins al moment arribant a l´intercanvi de banquetes perdent 7-6, això si amb el resultat incert del marcador.

El quart període ha continuat la dinàmica, amb els sallentins encara descentrats i encaixant dos gols seguits que els posaven 3 sota abans del gol de G.Díaz que retallava les diferències fins al 9-7 al final de quart període. Diferencia que es va mantenir al cinquè desprès de l´empat a gols del quart que tot i no deixar definitvament el partit sentenciat si anava minant la moral sallentina davant les errades que no deixaven que el set visitant pugues estar disputant el partit de tu a tu.

Dos errades clares davant de porteria amb tot a favor per anotar feien que aquella màxima que diu que quan perdones ho acabes pagant i així ha estat. Els 3 gols locals que aprofitaven les errades sallentines definien un partit amb resultat massa ampli pèls mèrits d´ambdos equips.
Bona entrega i disposició dels mes petits en quan a actitud i entrega que permet ser optimistes de cara als propers partit.
Arbitratge poc afortunat que va xiular 6 exclusions als locals per 6 ( dos vermelles per joc violent ) i 2 penals als sallentins.

Parcials: 2-3, 1-3, 4-0, 2-1, 1-1, 3-0
C.N. Sallent: Ruben Fdez., F.Raya (1), L-Ormenisan (1), G.Trias (1), H.Vicente, J.Tapia (1), C.Fabrega, M.Montalà (1), G.Diaz (2), Roger Fdez., Martina Fdez. (1).