30/4/17

El cadet surt enfortit del matx amb el GEiEG.

C.N. Sallent 11 - G.E.i.E.G 11
Lliga Catalana Cadet Masculí (2ª Fase).

Emocionant el partit que va oferir el primer enfrontament entre sallentins i gironins i que servia d´aperitiu al xoc vital posterior dels dos absoluts, Hi havia molts dubtes del rendiment dubitatiu al que ens te acostumats aquesta temporada l´equip cadet sens dubte causats pels molts canvis soferts per l´equip al llarg de la temporada. La sorpresa no podia ser mes agradable, l´equip ja en construcció per la temporada vinent amb la incorporació de la majoria dels infantils, va mostrar actitud, va creure fins al final i tot i anar per darera bona part del partit, va creure i va lluitar fins al final tenint fins i tot opcions d´haver guanyat el partit. Nomes un penal fallat al pal i passejar-se per la ralla de gol de I.Ruiz a la última jugada, un habitual ja de les convocatòries amb minuts de l´absolut, va evitar la victòria sallentina.

Tot i no sortir malament, els gironins van inaugurar el marcador abans de l´empat de Ll.Pérez. Als sallentins els hi costava mantenir el lloc al partit davant de la pressió gironina que volia posar terra de per mig el mes aviat possible, fet que es va traduir en dos gols visitants abans de la arribada del final de quart que deixaven 1-3 de parcial desfavorable.

El segon quart no va començar millor, faltava ritme als sallentins i els gironins continuaven mostrant-se amb més perill fent pujar la diferència a 1-5 que ven be podia haver deixat el partit practicament sentenciat. Només J.Tapia retallava per arribar al descans del partit amb 2-5 de parcial.

Va ser a la tornada quan el partit va embojir. Els sallentins van incrementar el ritme, els infantils aprofitaven els minuts a la piscina deixant tot i més el que tenien, davant un equip físicament superior i marcaven el camí de la remuntada. Pressió forta i transicions rapides per contrarestar la superioritat física dels visitants. Tot i el gol inicial dels gironins, M. Cerezo i G.Díaz reduien la diferencia a 2 i tot i el gol visitant, M.Cerezo aprofitava la jugada per deixar novament la diferencia en 2 al final del tercer quart.

L´equip va creure que era possible i va continuar embogint el partit i jugant amb un ritme alt. I.Ruiz retallava a 1, nou gol visitant i G.Díaz en un xut creuat i M.Cerezo posaven la igualada al marcador i A.Pardo consumava la remuntada, 9-8, amb 4,30 per jugar. Resposta gironina per empatar i J.Tapia amb una maestría inusual sense angle en un jugador infantil´,  s´inventa un xut en vaselina des de la cantonada per posar el 10-9. Els visitants tampoc van afluixar i van donar la volta al partit abans que A.Pardo empates a 1,24 del final a 11 gols i posteriorment I.Ruiz no pogués transformar el penal que hauria donat la victòria a l´últim minut.

Bon espectacle per part de tots dos equips i resultat just en un partit els dos punts en joc podien haver caigut de qualsevol dels dos bàndols i que sobretot ens ensenya que els que venen per sota tenen molta fam i que dia rere dia s´integren més sent cada vegada més importants. Sumar per fer equip.
Arbitratge de Santfeliu i Alarcon que van xiular 4 exclusions sallentines per 10 i 1 penal als gironins.

Parcials: 1-3, 1-2, 3-2, 6-4.
C.N. Sallent: I.V. Chircu, J.Tapia (2), L.Ormenisan, A.Pardo (2), I.Ruiz (1), M.Cerezo (3), C.Fabrega, G.Diaz (2), Roger Fdez, Ll.Pérez (1).

G.E.i.E.G: A.Benach, I.Cuesta (3), Ll.López, A.Jonama (6), M.Gatius, R.Riera, E.Colprim, A.Carretero (2), M.Riera.