9/4/17

Victòria suada davant l´Anglès.

C.N. Sallent 12 - C.W. Anglès 8
Lliga Catalana Cadet Masculí

Partit guanyat tot i haver de suar de valent per imposar-se al C.W. Anglès últim classificat del grup. Tot i estar be en defensa l´atac es mostrava molt espès durant els dos primers quart i no ha estat fins al tercer on els sallentins han pogut imposar la seva superioritat sobre un desgastat equip visitant a traves de la millora de la seva efectivitat de cara a la porteria rival. Tot i això l´equip d´Anglès s´ha mostrat molt lluitador arribant a posar en perill la victòria local posant-se a 2 gols a l´últim quart abans de deixar sentenciat el partit en els 3 últims minuts.

Victòria per anar agafant confiança i més tenint en compte que els petits acabats d´incorporar a l´equip cadet han disposat de minuts necessaris per anar construint equip. Sens dubte cal una mica de paciència amb aquest equip,
Primer atac i gol visitant en superioritat. No era la millor manera de començar per un equip sobre el qual ara mateix hi ha certa incertesa degut a la seva joventut e inexperiencia. L´equip es refeia cap a mig quart donant la volta al marcador amb gols de Ll.Pérez i M.Cerezo arribant al final del quart amb el partit empatat.

Tampoc va anar gaire millor el segon on els locals es mostraven forts enrere tancant la seva porteria però molt difusos en atac on només el gol de M.Cerezo mouria l´electrónic arribant això si amb diferencia d´un amunt a l´intercanvi de banquetes.

El gol visitant de sortida que empatava el partit va esperonar als locals que ara si trobaven el camí per foradar la porteria rival endossant una diferencia que a priori havia de ser més que suficient per encarar l´ultim quart. 4-1 amb gols de Ll.Pérez, M.Cerezo (2) que continuava sent el màxim referent en atac i I,Ruiz en transformar un penal que tancava el quart.

El 8-3 de I.Ruiz a l´inici de l´últim quart semblava tancar el partit donant pas a les rotacions on els més joves amb relleu inclòs a la porteria local va donar aire als visitants que amb van treure profit anant retallant diferències fins el 10-8, amb parcial de 2-5 que va posar nervis al public assistent abans de sentenciar amb els gols de M.Cerezo i J.Tapia. Els altres 2gols del quart anotats per I.Ruiz i M.Cerezo que signava 6 gols en total en un destacat partit,
Arbitratge de A.Calvo i M.Daura que van xiular 5 exclusions als locals per 4 i un penal als visitants.

Parcials: 2-2, 1-0, 4-1, 5-5.
C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia (1), G.Guillen, L.Ormenisan, A.Pardo, I.Ruiz (3), M.Cerezo (6), C.Fabrega, G.Trias, Roger Fdez., Ll.Pérez (2), M.Castro, Ruben Fdez.

C.W. Anglès: E.Bota, A.Luque, A.Cost, P.Zamora, C.Marguan, M.Luque (2), I.Rodríguez (3), J.Castañeda, P.Bassa (1), A.Tomás (2), A.Alsina, D.Rodríguez.