30/4/17

Dos punts vitals pels sallentins.

C.N. Sallent 9 - G.E.i.E.G 8
Lliga de Permanència 1ª Divisió Catalana

Objectiu aconseguit i punts vitals que es queden a casa en l´enfrontament amb l´equip gironí que si be no decideixen res si que deixa als sallentins amb les seves aspiracions intactes de mantenir la categoria al termini de l´actual lligueta. Sorprenia el tècnic local Jordi López amb el plantejament del partit, volia un partit boig, amb molt ritme i molt llançament de cara a porteria fugint del tipus de partit que es va veure el passat cap de setmana a Bellaterra on va quedar evidenciat que aquest equip no domina el joc estàtic i li costa molt trobar posicions clares de llançament fruit de la joventut e inexperiencia de l´equip en aquesta categoria.

Objectiu aconseguit. L´equip va imprimir un ritme alt en transicions amb presing continuo sobre els jugadors gironins que no es trobaven còmodes, anul·lant en bona part, el seu llançament i obligant a descansar en alguns moments als seus jugadors importants. També va tenir molt a veure l´alt percentatge en jugades d´un de més, 7 de 11. Tot i això el partit nomes es va decidir a 8 segons del final en una errada defensiva dels gironins ben aprofitada pels sallentins.

El primer gol del partit gironí en jugada de superioritat no va espantar als sallentins, sabien que el partit seria llarg. A.Noguera i A.Estany transformaven en gol les superioritats que concedien els gironins que a la vegada responien de la mateixa manera  fent arribar el partit al final del primer quart amb empat a 2.

Començava el segon quart de la mateixa manera, aprofitant els visitants un altre superioritat que responia de seguida D.Holgado en una altre  a la vegada que els sallentins es feien forts enrere pressionant molt les posicions exteriors i fent que els visitants no pugessin aprofitar les seves jugades d´un de més. Tot el contrari dels sallentins que continuaven mantenint la seva afectivitat i A,-Estany transformava la seva oportunitat posant per davant als sallentins 4-3. A.Fernàndez tornava la igualada i tot seguit I, Martínez un altre dels referents gironins feia cobrar avantatge als visitants. L´empat local en un altre superioritat i mantenint el 100% de D.Holgado feia arribar amb taules al descans.

Sortida intensa del tercer quart amb els locals defensant de manera ferrea i  no deixant treure rendiment als gironins en les superioritats tot i no disposar de opcions clares d´atac fins que novament Martínez posava per davant als visitants. Els sallentins estaven convençuts de la victòria i no afluixaven, G.Tutusaus en el seu millor partit de la temporada, tornava a empatar per donar la volta al partit aprofitant 2 superioritats que mantenien un immaculat 100%, 7 de 7 i arribar al final del quart un per sobre el visitants.

Començava el quart definitiu, allà on s´ha de saber estar per guanyar els partits igualats i on una decisió marca la diferencia, de manera dubitativa que aprofitaven els girons per donar la volta al marcador i posar-se un a sobre als dos primers minuts, La determinació dels locals va fer que l´equip no entres en precipitacions i el joc individual d´altres vegades i A.Holgado empatava amb 4 minuts de joc per davant. Les opcions d´un de més ja no s´aprofitaven i les defenses eren numantines fent que s´arribés a l´últim atac on una errada gironina en defensa quan un jugador intentava sortir a buscar la contra per sentenciar va deixar sol en 2 metres al pal curt D.Holgado ben vist pels seus companys que rematava amb bot fent impossible d´aturar al porter local. Esclat d´alegria a la grada i banqueta local que alliberava les moltes tensions acumulades durant tot el partit.

Bon partit i molt bona imatge dels sallentins que encara d´aquesta manera el derbi local del proper cap de setmana a Manresa amb les opcions intactes contra un Minorisa reforçat d´última hora amb un jugador de nivell, jugador de lligues nacionals i amb molta experiència.
Arbitratge de SantFeliu i Alarcón que van xiular 11 exclusions a tots dos equips  i 1 vermella per protestar als sallentins.

Parcials: 2-2, 3-3, 2-1, 2-2.
C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (3), S.Cabrera, X.Ramos, A.Estany (2), X.Pelegrín, G.Tutusaus (2), A.Montalà, A.Noguera (1), A.Holgado (1), I.Ruiz, J.Vila.

G.E.i.E.G: M.Hernández, E.Sangenis, S.Durán (1), A.Jonama, M.Gatius, G.Donzelli, E.Verges(1), I.Llaurado, P.Herrera, A.Fernández (3), T.Cuesta, I.Martínez (3), A.Benach.