2/4/17

El segon quart decisiu pel devenir del partit.

C.N. Sallent 6 - C.W. Figueres 13
Lliga Catalana Cadet Masculí

Sense temps ni per respirar acabat el partit infantil els cadets agafaven els protagonisme intentant tornar a repetir el resultat de la primera volta i tornar a imposar-se al set de Figueres. Un equip en construcció aquest cadet desprès dels nombrosos canvis patits aquesta temporada i que han obligat a que els infantils, molt joves la majoria d´ells e inexperts, no obstant, molts tot just jugant la seva primera temporada, siguin ja definitivament integrants de l´equip. Això permet anar a les convocatòries amb 14 jugadors però s´ha notat la baixada de confiança de l´equip. Cal tenir paciència i anar treballant poc a poc.

Mal inici de partit amb un 0-3 de parcial que deixava l´equip en mala posició per afrontar la resta de partit. Reacció local que amb dos minuts inspirats aconseguia deixar la diferencia un per sota amb gols de I.Ruiz i Ll.Pérez arribant 2-3 al final de quart.

El segon quart va marcar la resta del partit. Mala col·locació, desordre i falta d´ambició i segurament de no assumir el seu paper els més grans de l´equip col·locaven a l´equip amb una diferencia de 6 a sota al final del quart fent molt i molt difícil qualsevol possibilitat de reacció.

L´intercanvi de banquetes canviava ben poca cosa amb els petits lluitant tot el que podien dintre l´aigua tot i el cansament d´un exigent partit anterior i mostrant coses molt positives de cara al futur tot i la diferència física envers els jugadors visitants. El quart es va saldar amb victòria sallentina 3-2 forjada en els últims minuts del quart on els sallentins va veure porteria més fàcilment amb gols de I.Ruiz i M.Cerezo (2).

L´ultim quart només va servir per veure en acció als més menuts i acabant el partit amb un altre parcial de 1-3 amb gol de M.Cerezo i confirmant la clara victòria de l´equip visitant molt més ambiciós que els sallentins.
Arbitratge de A.Calvo i F.J. Blanco que van xiular 10 exclusions als locals per 7 als visitants.

Parcials: 2-3, 0-5, 3-2, 1-3.
C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia, G.Guillen, L.Ormenisan, G.Trias, I.Ruiz (2), M.Cerezo (3), C.Fabrega, G.Diaz, A.Garrido, Ll.Pérez (1), M.Castro, Ruben Fdez., Roger Fdez.

C.W. Figueres: A.Lobel, B.Subies (4), E.Gironella (1), M.Ferrer, A.Bahí, A.Pérez, A.Coll (2), A.Villarejo (4), N.Franch (2), D.Palacin.