24/4/17

Dos últims quarts marquen la diferencia.

C.N. Sallent 9 - C.N. Caldes 7
Lliga Catalana Infantil Mixt.

Victòria del set sallentí que va fer ahir un molt bon partit tot i començar perdent al primer quart amb un parcial de 0-2. Els sallentins van saber aguantar i treballar durant tot el partit, sobre tot defensivament, on l´equip sempre va saber estar per arribar amb opcions de victòria al final, on els sallentins en 2 últims quarts brillants, sobretot enrere i amb molta solvència en atac, donaven la volta al marcador amb parcials de 1-0, 3-1. Una molt bona victòria que reforça molt l´equip, confirmant la bona direcció que ha agafat el grup des de l´impas que va significar la presencia al torneig de València.

Primer quart desfavoble als interessos sallentins que veia com els visitants es posaven per davant amb un primer gol, consolidant la seva diferencia als últims segons del primer quart. Això no va acovardir als sallentins que en un segon quart fantàstic ensenyaven al rival els seus arguments, sent capaços de contrarestar la diferencia donant la volta al marcador al final del quart amb un parcial clar de 3-0, amb 2 gols de J.Tapia ( un de penal ) i un altre de G.Díaz a l´últim segon del quart.

La tàctica de com gestionar els canvis i la obligatorietat que marca el reglament envers d´aquesta qüestió, va continuar present durant els dos següents quarts. Al tercer, novament els visitants feien seu el quart i tornaven a posar-se per davant amb un parcial de 1-3 amb gol als últims segons de Martina Fdez., que feia arribar al canvi de banquetes amb 4-5. Es donava pas al quart, molt lluitat amb parcial de 1-1, amb gol local de J.Tapia que eixugava l´increment de la diferencia dels visitants aconseguida anteriorment. El marcador inamovible els 3 minuts finals del quart.

El cinquè període ja amb la obligatorietat dels canvis ja superada i amb una defensa fantàstica dels sallentins, van deixar el rival a 0 mentre J.Tapia tornava la igualada al marcador, 6-6 a falta del quart definitiu.

Els nervis no es van fer presents aquesta vegada, i amb l´equip ambiciós i convençut de la victòria, superaven el primer gol visitant per rematar en 2 minuts brillants en atac amb  3 gols seguits que deixaven al rival sense opcions, oferint tots dos equips, un bon espectacle dels que agrada veure. Gols d´aquest quart de L.Ormenisan, J.Tapia i H.Vicente.
Arbitratge de X.Paredes que va xiular 5 exclusions als locals per 4 i 2 penals als visitants.

Parcials: 0-2, 3-0, 1-3, 1-1, 1-0, 3-1.
C.N. Sallent: Ruben Fdez. D.Saguès, L.Ormenisan (1), G.Trias, H.Vicente (1), J.Tapia (5), C.Fabrega, M.Montalà, G. Diaz (1), Roger Fdez., Martina Fdez (1).

C.N. Caldes: D.Davila, I,Pardo, D.Caño (1), J.Valencia (1), M.Galán, I.Valero, E.Jal, G.Garrido (2), P.Muñoz, L.Pursals (3), A.Hernández, G.Xalabarder.