23/4/17

Victòria massa fàcil de l´Autonoma.

W.U. Autònoma 12 - C.N. Sallent 6
Lliga Catalana Grup Promoció

Massa fàcil ho va tenir l´equip universitari per guanyar a l´equip sallentí que no es va mostrar prou intens per poder posar oposició a l´experimentat equip local. Era una derrota previsible dintre del calendari del grup de promoció que s´encetava ahir, però s´esperava una mica més de consistencia de l´equip sallentí que nomes va encarar l´equip local en el primer quart amb empat a 2 i desprès la veterania local, la qualitat del set local sumada a la falta de intensitat i moviment dels sallentins van fer que amb poca cosa l´equip universitari tingues prou per dominar clarament el partit.

Bona sortida del set sallentí tancant be la posició de boia i els llançaments exteriors que feien difícil als locals inaugurar el marcador tot i no tenir massa presencia en atac. Al gol inicial dels locals responia A.Holgado en un xut que sorprenia al porter local i posteriorment A.Noguera feia que els sallentins es posessin per davant abans que a l´últim minut del quart Garcia empates el partit amb el seu segon gol, 2-2 final del quart.

El set local amb el seu ritme caracteristic ja conegut sense preses aprofitava les seves oportunitats i convertia totes les jugades d´home de més eixamplant la diferencia a dos gols. A.Noguera tornava a sorprendre al porter local i anotava el 4-3 però l´equip local trobava la manera de fer mal en atac sumant dos gols més abans del final del quart i portant la diferencia al 6-3 aprofitant les errades sallentines i sent poc efectiu, massa previsible i amb poca mobilitat en atac.

Tot i la insistència del tècnic sallentí J.López per fer el partit més ràpid i obligar a nedar al set local molt veterà, en cap moment es va poder complir, M.Alcon mostrava la seva qualitat tot i la seva veterania i feia el 7-3. Els sallentins fallaven un penal llençant-lo fora dels 3 pals i els locals tornaven a aprofitar les jugades de superioritat per posar el 8-3 ja quasi definitiu. Només A.Estany escurçava la diferencia fins al 8-4 a l´últim minut.

L´últim quart amb l´equip ja vençut nomes va servir perquè els locals mostressin la seva experiència i portant el partit al seu terreny encara pugessin incrementar la diferencia amb un parcial de 4-2 amb gols sallentins de X.Pelegrin i A.Noguera.

Passem pagina i preparem el següent partit, aquest si, de vital importancia per mantenir les aspiracions dels sallentins per la permanència envers del G.E.i.E.G en aquest grup on tots els partits seran molt difícils i cal que els sallentins entrin de seguida en dinàmica per poder tenir opcions reals.
Arbitratge de Paredes i Calopa que van xiular 3 exclusions i 1 penal als universitaris per 5 als sallentins.

Parcials: 2-2, 4-1, 2-1, 4-2.
W.U.Autonoma: F.Pascual, D.Carrasco (3), A.Cebado (1), A.Nouvilas, M.Orru, M.Alcon (1), A.García (3), A.Hinojosa (2), C.Ruiz (2).

C.N. Sallent: J.X. Pallares, M.Manrique, D.Holgado, S.Cabrera (1), X.Ramos, A.Estany (1), X.Pelegrín (1), G.Tutusaus, A.Montalà, A.Noguera (2), A.Holgado (1), I.Ruiz, J.Vila.