3/4/17

L´Hospitalet superior als nostres infantils.

C.N. Sallent 1 - C.N. Hospitalet 9
Lliga Catalana Infantil mixt.

Amb menys de 24 hores i amb dos partits a les esquenes es presentaven els nostres infantils aquest diumenge per tancar la marató que ha suposat per ells aquest cap de setmana. Tot i el cansament que sñ´ha evidenciat durant els últims períodes del matx derrota massa amplia pel que hem pogut veure a la piscina sallentina. Bona actitud de l´equip defensant molt be i nomes les errades greus individuals ens costen massa cars. Fallons en atac i segurament encara falts de l´ambició que fa que un partit es pugui competir més.

Tot i el cansament evidenciat als dos últims quarts no s´ha perdut mai la cara al partit i s´ha lluitat fins al final. Bon balanç d´un cap de setmana ple de partits pels més petits on l´equip ha recuperat la identitat perduda i torna creure en la feina que es fa. Bon punt de partida per continuar la progressió.

Només al primer quart els sallentins han pogut estar a prop en l´electrònic responent al 0-2 inicial G.Trias convertint el que a la prostre seria l´únic gol sallentí i arribant al final del quart 1-2. Segon parcial amb els sallentins fent-se forts davant un rival físicament més forts amb jugadors més grans que molts dels nostres i rebent un únic gol que marcava el 1-3 al final del segon quart.

Tot i la lluita sallentina per contrarestar el joc més poderós del rival el tercer quart s´ha saldat amb dos gols més del set visitant i el quart portava el 1-7 a l´electrònic tot i no abaixar el braços els locals la fortalesa del rival anava imposant-se poc a poc.

Amb el partit ja practicament decidit els dos últims quarts han servit per veure al set sallentí intentant retallar la diferencia sense sort acumulant dos gols més, un en cada quart i arribant al final del partit amb una diferencia massa ample fruit de les errades sallentines en atac, encara ens costa definir i un pel més d´ambició i la major fortalesa física del rival.
El jutge del partit ha xiulat 2 exclusions als sallentins per 5 als visitants.

Parcials: 1-2, 0-1, 0-2, 0-2, 0-1, 0-1.
C.N. Sallent: Ruben Fdez., D.Saguès, L.Ormenisan, G.Trias(1), H.Vicente, J.Tapia, C.Fabrega, M.Montalà, G.Diaz, Martina Fdez., Roger Fdez.

C.N. Hospitalet: S.Sumaclaev, M.Toral, A.Carmona (1), Culpa, Fernández, Saavedra, Corral (4), García (3), Zerad (1), Calvo, Jurado, Sevilla.