30/4/17

Bon partit dels infantils a Garraf.

C.W. Garraf 7 - C.N. Sallent 22
Lliga Catalana Infantil Mixt (2ª Fase )

Partit còmode pels sallentins amb minuts repartits per tots els integrants de la plantilla i en la bona linea mostrada en els últims partits. Ja des de el començament el set sallentí va imposar la seva llei fent que al descans el partit quedes trencat, fent sumar dos punts més importants per apropar-se a les posicions davanteres del grup.

Ja de sortida en el primer atac llançament de J.Tapia que mostrava que els sallentins anaven per feina i volien fer-se amb el comandament del partit ben aviat. G,Díaz amb dos gols incrementava la diferencia i tancava el quart J.Tapia amb un altre gol que posava la primera diferencia important 0-4. Més ajustat el segon quart on els locals inauguraven el seu marcador i el sallentins reaccionaven amb  Martina Fdez. que amb dos gols per donar pas al tercer on els sallentins deixaven el partit ja ben encarat i sense possibilitats als local amb un parcial clar de 3-7 amb el que s´arribava al decans amb resultat de 4-13. Els gols d´aquest tercer anotats per J.Tapia (2), G.Díaz (2), L.Ormenisan, C.Fàbrega i Martina Fdez.

Amb el partit totalment decidit els més petits a l´aigua que va n mantenir el to i tot i els dos gols locals de sortida van aconseguir al final del quart empatar el parcial a 2 amb gols de Martina i Lucian. Els sallentins van continuar rotant l´equip en els dos quarts restants aconseguint imposar-se en tots dos amb parcials de 1-3 i 0-4 sense deixar de banda el bon posicionament defensiu i el bon joc tot i estar el partit totalment decidit en el seu favor.

Tot i la facilitat del rival bon partit dels nois que confirma la seva bona linea de cara al final de temporada.
Arbitratge de L.Escoba que ha xiulat 8 exclusions i 1 penal als locals per 2 als sallentins.

Parcials: 0-4, 1-2, 3-7, 2-2, 1-3, 0-4.
C.N. Sallent: Rubén Fdez, D.Saguès, L.Ormenisan (2), G.Trias, H.Vicente, J.Tapia (6), C.Fabrega (1), M.Montalà (1), G.Diaz (6), Roger Fdez (1), Martina Fdez (4).