29/3/17

Recuperant sensacions.

C.N. Sallent 16 - C.N. Tarraco 4
Lliga Catalana Infantil Mixt

Tornava la lliga desprès del parèntesi que va suposar el torneig de València i s´esperava veure el joc de l´equip infantil. La superioritat sallentina envers el rival va permetre les rotacions fent dos equips. L´un masculí va jugar el primer i tercer quart i l´equip de noies amb dos jugadors alevins va jugar el segon i el quart donant pas a un cinquè amb tota la artilleria a la piscina i rematant el partit amb els més petits a l´últim.

El resultat ens deixa força contents, l´equip va recuperar sensacions perdudes en aquesta segona fase i va superar sense dificultat i amb estones de bon joc que permet ser optimista de cara als partits més importants que estan per venir.

El primer quart ja va deixar el partit quasi definit, el 5-0 del quart ja posava en evidencia la superioritat local i deixava clar que els punts perduts a la primera fase per no poder alinear els 11 jugadors reglamentaris quedaven enrere. Aquesta vegada van ser els tarragonins qui no portaven els 11 reglamentaris. Els gols d´aquest quart, 3 de J.Tapia i 2 de G.Díaz.

El segon quart més igualat amb l´equip femení es va tancar amb empat a 1 amb gol de Martina Fdez. donant pas al tercer on els sallentins tornaven a imposar-se amb un exigu 2-1 amb gols de J.Tapia i G.Díaz que continuaven marcant la diferencia envers el rival.

Amb l´intercanvi de banquetes tornava l´equip femení a la piscina, potser una primera prova de cara a l´any vinent per veure les possibilitats de les noies de cara a un possible equip femení en categoria superior. Novament empat a 1, amb gol un altre vegada de Martina Fdez per donar pas al cinquè quart amb l´equip a priori més potent que va solventar el quart amb un altre clar parcial de 5-0 que tancava del tot el partit amb gols de L.Ormenisan (2), H.Vicente, J.Tapia i M.Montalà. El sisè ja amb els més petits es va saldar a un altre empat a 1 amb gol de L.Ormenisan que poc a poc va assolint un paper més rellevant si tenim en compte la seva edat.

Bona manera de començar la calçotada de la secció de waterpolo que es va dur a terme a continuació. On pares, tècnic i jugadors ven poder gaudir d´un bon apat al camp de vol.
Arbitratge de B.Cuní que va xiular 4 exclusions als sallentins per 7 als jugadors tarragonins.

Parcials: 5-0, 1-1, 2-1, 1-1, 5-0, 1-1.
C.N. Sallent: Rubén Fdez, D.Sagues, L.Ormenisan (4), G.Trias, H.Vicente (1), J.Tapia (5), C.Fabregas, M.Montalà (1), G.Díaz (3), Roger Fdez, Martina Fdez (2).