19/3/17

Cau la primera del set sallentí.

C.N. Sallent 12 - C.N. Martorell 10.
Lliga Catalana 1a Divisió Absolut Masculí

Ha costat molt, dono fe. Tot sabíem que era qüestió de dies vist el nivell que estava exhibint el jove equip sallentí en els partits d´aquesta segona volta de la lliga, però la victòria no acabava d´arribar i cada vegada quedava menys temps. Una mica tard, això si, perquè l´equip ja sap que haurà de jugar la lligueta de permanència, però a temps d´encarar-la amb molta més confiança.

Aquesta vegada els sallentins van saber jugar l´últim quart, no els va poder l´ansietat com el dia de Poble Nou, i la bona defensa i saber trobar la via del gol amb un X.Ramos estel-lar a l´últim quart, entrant a la doble boia i fent molt mal als visitants, van rubricar la primera victòria. Això si, sense fer el millor partit del que portem de segona volta i donant masses facilitats al limitat joc visitant basat únicament en el llançament exterior, tinguem els peus a terra.

Primer quart amb falta de ritme i concedint llançaments desprès de falta en bones posicions al seu millor canoner que posava un 0-2 inquietant de sortida. Penetració de D.Holgado trencant la linea i reduïm distancies. Un pèrdua de pilota a mig camp propicia un nou gol visitant per acabar el quart amb gol sallentí en jugada de superioritat de A.Holgado, 2-3.

El segon quart va començar amb nou gol visitant que aprofitava molt be les seves opcions en un altre llançament exterior. La resposta sallentina rapida, S.Cabrera i A.Noguera en superioritat empataven el partit. Tot i la falta de ritme, l´equip sallentí si circulava amb paciència i aconseguia posar-se per davant per primera vegada a 28 segons del final amb gol de G. Tutusaus. Els sallentins no van saber tancar la última jugada del quart i els visitants empataven de penal. 5-5 al descans.

L´Inici del tercer quart podria haver tirat per terra les aspiracions sallentines, encaixant dos gols massa fàcils i l´equip semblava haver perdut el nord. Segurament el temps mort visitant, va donar una mica d´aire i temps per rebre les instruccions de J.López perquè tornant a la piscina A.Estany i A.Noguera tornaven la igualtat en dos atacs seguits. Acabant el quart amb gol visitant de Romartinez i resposta X.Ramos per empatar el partit abans de l´últim quart.

De sortida, X.Ramos molt inspirat ahir superant el seu marcador a la doble boia, posava per davant els sallentins. Es començava a veure la superioritat sallentina davant un equip molt minvat d´efectius però no s´aconseguia tancar el partit. Empat visitant i X.Ramos torna a anotar per arribar a 5 minuts del final 10-10 amb l´empat visitant. A.Noguera torna a establir la diferencia en superioritat i amb 5 minuts per davant els sallentins s´aferren a la victòria i tancant definitivament la seva porteria amb un JX. Pallarès fent bones parades quan es necesitava, bon partit també del porter sallentí que ha crescut amb l´equip durant aquesta segona volta. A 3 minuts del final X.Ramos rubricava un quart personal per emmarcar i donava la primera diferencia de 2 gols que ja seria definitiva. Els sallentins van saber jugar els últims minuts no donant opcions al rival i controlant el timing.
Contents de la primera victòria tot i saber que no s´ha fet el millor partit, aquest equip ja ha assolit el nivell necessari per jugar en aquesta categoria. No ens aturem aquí. Volem més, nomes ha estat la primera.
El Jutges del partit van xiular 8 exclusions i 1 penal als locals per 11 als visitants. Un expulsat per cada equip per vermella.

Parcials: 2-3, 3-2, 3-3, 4-2.
C.N. Sallent: JX Pallarès, M.Manrique, D.Holgado (1), S.Cabrera (1), X.Ramos (4), A.Estany (1), X.Pelegrín, G.Tutusaus (1), A.Montalà, A.Noguera (3), A.Holgado (1), R.Boixader, J.Vila.

C.N. Martorell: S.Vegas, S.Martín, R.Estruch, C.Sañudo, A.Cristobal (2), D.Romartinez (5), M.Benasco (1), X.Carrillo (2), J.M. Garabito.