19/3/17

La muntanya rusa del cadet.

C.N, Sallent 14 - C.W.Sant Adrià 17.
Lliga Catalana Cadet Masculí

Ara que semblava que el cadet havia assolit una dinamica de bon joc ahir va tornar a mostrar moltes carencies i en un partit mes semblant a una muntanya rusa que no pas un altre cosa va acabar perdent un partit que en cap moment va mereixer gunayar. El primer parcial segurament va estar definitiu i tot i remontar i estar molt a prop a final del segon quart, un altre tram de baixada al tercer quart va fer inutil la remuntada de l´últim mostrant la irregularitat i la feblessa de l´equip que no esta pasant una bona temporada.

Primer quart nefast. Per quan el set sallentí va començar a posar-se dintre del partit el resultat ja era de 0-6 i en cap moment els sallentins havien donat mostres d´estar al partit. Només I.Ruiz va retallar la diferencia abans de l´últim gol dels visitants que agafaven un comode avantatge de 1-7.

Amb la sortida del segon quart els sallentins es posaven dintre del partit aconseguint 3 gols seguits de I.Ruiz, M.Cerezo i A.Garrido que reduien a 3 gols la diferencia fet que va fer tornar a l´aigua alguns dels jugadors visitants que havien entrat en rotació per descansar. L´intercanvi de gols d´aqui al final del quart va deixar la diferencia en nomes 2 amb el parcial de 6-2, veien possible la remontada, 7-9 al descans. Els gols d´aquest quart dels sallentins de I.Ruiz, M.Cerezo, A.Garrido (2), G.Trias (2).

Amb l´intercanvi de banquetes gol inicial de G.Guillen que redueix al minim la diferencia i torna el descontrol. Els sallentins no saben com fer front a un voluntarios equip visitant i tornan a encaixar un altre parcial d´escandol i el que es pitjor la sensació de veure un equip perdut i sense res per oferir. Nomès els molts debutants infantils intentaven posar tot allò que tenian, Parcial de 1-6.

L´últim quart de domini sallentí nomès va poder reduir la diferencia als 3 gols finals, el 6-2 de parcial era insuficient. Els gols del sallentins en aquest quart de M.Cerezo, asumint la responsabilitat en atac amb 4 gols i A.Garrido amb 2.
Bon paper dels molts debutants infantils ahir al partit que si be encara estan lluny de ser decisius dintre de l´equip si que van posar entrega i treball a la piscina. Poc a poc hauran d´anar entrant en l´equip i assolint més responsabilitat de cara a la planificació de la següent temporada. Acaba la primera volta amb 2 victories i 2 derrotes i amb 3 bons partits dels sallentins. Esperem que l´equip encari la segona volta recuperant el joc dels partits anteriors.
Arbitratge de F.J. Blanco i M.Daura que van xiular 7 exclusions als sallentins per 5 i un penal als visitants.

Parcials: 1-7, 6-2, 1-6, 6-2.
C.N. Sallent: J.Chircu, G.Guillen (1), L.Ormenisan, G.Trias (2), I.Ruiz (1), M.Cerezo (5), C.Fabrega, G,.Diaz, A.Garrido (4), Ll.Pérez, R.Fernández.

C.W. Sant Adrià: C.Paredes, O.Ibañez (2), J.La Hoz (1), A.Planes (2), S.Rodríguez, L.Casado, A.Pérez (6), R.Parra (2), U.RodrigoAlvarez (2), H.Yebenes (2), I.Sánchez, D.Geary.