6/3/17

L´infantil compleix a Andorra.

Andorra Taurons Encamp 5 - C.N. Sallent 7
Lliga Catalana Infantil Mixt

L´equip infantil torna a guanyar desprès de la decepció del passat cap de setmana a Banyoles, no sense molts dubtes i un joc força discontinu, però si imposant-se durant tot el partit al set local que mostra una clara evolució fent cada dia més difícil guanyar els partits contra ells, tot i la seva curta historia recent en el panorama waterpolístic català.

El gol inicial a la primera jugada dels andorrans ha esta la única vegada que els locals han pogut agafar la davantera, Empatava J.Tapia i rematava el quart C.Fàbrega de penal arribant al final del primer quart ja perd davant al marcador. Transcorria el segon quart sense gols i sense masses oportunitats per poder anotar fins que J.Tapia aconseguia a falta de 4 segons pel final del quart el 1-3 que ja marcava la primera diferencia important.

Semblava que l´equip marxaria i tindria un partit més còmode però una vegada més l´equip no sap imposar el seu ritme i això ho aprofiten els locals per empatar el partit anotant dos gols consecutius arribant a mig partit en igualtat. Amb l´inercanvi de banquetes i amb més bona actitud, els sallentins tornen a agafar el comandament del joc anotant dos gols que donaven una diferencia de dos gols amb les rotacions obligatòries ja superades. Gols d´aquest període de J.Tapia i L.Ormenisan.

Retallant els locals i bona resposta sallentina a l´últim minut del cinquè quart, amb dos gols seguits de J.Tapia i M.Montalà que deixaven el partit molt a favor amb un resultat de 4-7 tancant l´últim quart els locals que nomes podien retallar lleugerament les diferències sense posar en perill la victòria dels sallentins.

Posterior dinar a Andorra de tota la plantilla i acompanyants per agafar forces, i difícil tornada de la expedició amb moltes hores de cotxe seguint pacientment la cua habitual dels caps de setmana contents d´haber complert i ja preparant la expedició per la setmana vinent on l´equip es desplaçara a València per jugar el torneig que organitza el C.W, Túria.
Arbitratge de D.Gómez que ha xiulat 7 exclusions i 1 penal als locals per 3 exclusions als sallentins.

Parcials: 1-2, 0-1, 2-0, 0-2, 1-2, 1-0.

Andorra Taurons; E. de Sousa, L.Tugues (1), V.Serrano, C.Teruel, R.de Oliveira, O.Obiols, J.Martínez (1), M.Coca, M.Gómez (3), C.Torrell, M.Castillo.

C.N. Sallent: Ruben Fdez, D.Saguès, L.Ormenisan, G.Trias, H.Vicente, J.Tapia (4), C.Fabrega (1), M.Montalà (1), G.Diaz, Roger Fdez, Martina Fdez.