12/3/17

L´infantil 8è al VWaterTuria.

V Torneig del Waterpolo Túria.

Acabat el V torneig del waterpolo Túria que s´ha jugat aquest cap de setmana a la piscina de les  instal·lacions del poliesportiu Nazareth de València, seu habitual dels partits del C.W. Túria. En quant a resultat segurament, era el màxim que podiem esperar, ja el fet de classificar-se entre els 8 primers era un fet que no teniem gaire clar,

Sabem de la joventut i de la falta d´experiencia d´aquest equip amb molt nanos que tot just acaben de començar la seva historia dintre del waterpolo. L´objectiu era ben diferent, mes aviat es tractava de treure de la dinàmica dels entrenaments i competició domestica fent conviure com a equip. Que coneguesin altre realitat i fessin nous amics, afavorit pel fet que anaven en regim d´allotjament a les famílies d´acollida dels jugadors del C.W. Túria amb el qual mantenim les bones relacions ja des de fa molt i molt temps. De pas, els pares i acompanyants passaven un cap de setmana junts enfortint el recolzament d´equip. Si s´ha aconseguit tot això, donem per bona la experiència.

En quant al tema esportiu, l´equip sallentí estava enquadrat al grup A, juntament amb l´anfitrio, C.W. Túria, i campió final del torneig, amb el que va perdre el partit d´inauguració per 3-6 jugant un bon partit. I el C.W. Castelló al que va superar per 8-5. Aquest dos resultats, juntament amb la victòria del Túria 8-1 sobre el Castelló, donaven el pas als sallentins a jugar les seves opcions entre els 8 primers del torneig.

Acabava dissabte amb el partit de quarts amb un dels equips forts del torneig, el Waterpolo Albacete a posteriori finalista, amb el qual, els sallentins no van tenir cap opció perdent clarament per 0-8, que deixava per diumenge als sallentins abocats a jugar per les posicions del 5 al 8, cap sorpresa.

La jornada de diumenge començava amb el duel amb la selecció de Múrcia. Tot i el mal començament dels sallentins que es van veure amb un 0-5 de parcial, l´esperit de lluita els va fer arribar fins un 3-5 i amb oportunitats de posar contra les cordes al rival abans que marxessin definitivament al marcador, tancant el partit amb un 3-7 que portava l´equip a jugar per la 7a-8a posició davant l´altre equip català del torneig, el C.E. Mediterrani, on els sallentins no van tenir res a fer, tancant la seva participació en una 8a posició final en perdre rotundament 2-12, en potser, el pitjor partit dels sallentins del torneig.

En general bon torneig dels petits del club que a ben segur tornaran cap a casa amb un sac ple de bons records i un dosi extra de experiència i coneixements que esperem veure reflectits en un futur immediat,
Pel que fa a la resta del torneig aquí us deixem la clasificació final.


CLASSIFICACIÓ FINAL

1.- Túria
2.- Albacete
3.- Elx
4.- Saragossa
5.- Màlaga
6.- Federació Murciana
7.- Mediterrani
8.- Sallent
9.- Godella
10.- Campus Esport
11.- Morvedre
12.- Castelló