29/11/15

Victoria suada dels manresans al derbi infantil.

C.N. Sallent 5 C.N. Minorisa 9
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E, 21-30 )

Bon derbi. Una bona mostra del que ens agradarien que fossin sempre els partits entre manresans i sallentins. A ben segur, els manresans no esperaven que els sallentins els hi donessin tants problemes vist la gran diferencia que va haver al partit jugat a la primera volta a Manresa. Però els sallentins, amb un equip de nova construcció, ja fa un parell de partits que apunten una clara millora, superant en cada partit el rendiment del partit anterior. Només el resultat del cinquè quart, un clar 0-3 va marcar la diferencia d´un partit molt igualat on fins llavors el manresans van patir força per la victòria.

Primer parcial de total igualtat, al gol inicial de J.Flores, fantàstic en tot el partit amb un total de 6 gols, va respondre M.Cerezo, i amb A.Marín que ja contava al final del quart amb dos exclusions arribant al final del quart 1-1. Al segon sense gols i molt lluitat, va seguir un tercer on els visitants es van avançar 1-3 mentre continuaven les exclusions sallentines, M.Montalà 2 més i M.Cerezo es sumaven al fatídic compte, abans de la reacció sallentina que empatava el partit amb gols de A.Marín tots dos aconseguits als últims 15 segons. Empat a 3 al descans.

A la represa la igualtat tornava a estar present, al gol manresà succeïa el gol sallentí de A.Marín, que rubricava el seu gran cap de setmana desprès del debut en absolut, mentre continuaven les exclusions sallentines que posaven a M.Cerezo també a punt de la eliminació mentre els manresans encara no portaven cap. No es gaire habitual veure un partit igualat on les exclusions nomes colpejant un dels dos equips, la única exclusió manresana del matx va caure a 5 segons pel final del partit.

El cinquè parcial va ser el definitiu. Un 0-3 de parcial i la pèrdua de M.Cerezo ja deixaven a l´equip sense opcions, per rematar amb un bon final a l´últim quart 1-1 perdent un altre jugadora, M.Montalà. Tot i la derrota molt contents del coratge i lluita mostrada pels sallentins en un clar ascens.
Arbitratge molt discutit que va xiular 8 exclusions i 1 penal als locals per 1 als manresans.

Parcials: ( 1-1, 0-0, 2-2, 1-2, 0-3, 1-1 )
C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà, F.Castrillo, L.Ormenisan, A.Marín (3), H.Vicente, M.Cerezo (1), M.Montalà, J.Tapia (1), C.Farcega, M.Fernández, M.Besora.

C.N. Minorisa: J.Sala, A.Sánchez, M.Puerta, M.Blanco, M.Arpa, A.Batanés (3), Y.Khalil, A.Leon, A.Flores, Ll.Galvan, J.Flores (6), J.Cèsar, X.Marmol.