8/11/15

Absents.

C.N. Sallent 3 -C.N. Vallirana 16
Lliga Catalana 1à Divisió Masculina

Dur correctiu el que va rebre ahir el jove equip sallentí davant un experimentat equip, que no va tenir cap problema per demostrar la seva superioritat sobre un mal Sallent, que segons avançava el partit, s´anava diluint amb el pas dels minuts fins a oferir una imatge molt pobre a l´últim quart amb el partit totalment decidit.

No es que no s´esperés la derrota, que si, però el que no s´esperava es la pobre imatge de l´equip, incapaç en tot moment de superar la primera pressió rival de sortida de la pilota  des de la defensa, i tenint molt poques oportunitats de crear perill real. El poc que es va crear, ben resolt pel porter visitant David López. No es aquesta la imatge que hem vist tant als altres partits de l´equip, ni la dels entrenaments setmanals conjunts de cada dijous amb l´equip del Minorisa on s´exhibeix lluita, bona defensa, bona col-locació i perillositat a l´atac. Elements tots ells inexistents ahir.

No cal caure en la depressió i pensar que tot esta perdut. Cal posar-se a treballar, continuar treballant, assumir la part de culpa de cadascun dels elements de la plantilla dels quals no podem salvar a ningú i pensar en millorar en el pròxims partits. Pensar en culpabilitats dels altres, seria un greu error.

Pel que fa al partit, tot i el gol inicial sallentí 1-0 de A.Blanco al primer minut, el primer quart va acabar 1-.4 i res va canviar al segon amb parcial de 1-3 amb gol de R.Ruiz als últims segons de quart. Res va canviar als altres dos quarts amb parcials clars de 1-4, gol de S.Cabrera i 0-5 a l´últim amb l´equip totalment enfonsat i absent.
Arbitratge a carreg de R.Torres i A.Izquierdo que van xiular 8 exclusions als locals per 5 i un penal als visitants.

Parcials: 1-4, 1-3, 1-4, 0-5.
C.N. Sallent: JX Pallares, M.Manrique, U.Rodríguez, S.Cabrera (1), X.Ramos, A.Vilarasau, A.Montalà, E.Cano, A.Blanco (1), A.Garrido, R.Ruiz (1), R.Boixader, I.Ruiz.

C.N. Vallirana: D.López, E.Herencia, A.Romero, N.Gutiérrez (5), A.Morente (1), J.Fernández (3), C.Sañudo (5), G.Ponce (1), E.Rodríguez, C.Fernández (1), A.García.