9/11/15

Arriba la primera victòria.

C.W. Garraf 1 -C.N. Sallent 16.
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E, 21-30 )

Alegria per la primera victòria del waterpolo sallentí de la mà dels més petits que han fet bo el pronòstic i han dominat clarament a l´equip local en la visita a les bones instal·lacions del Espai Blau de Sant Pere de Ribes. Una nova ubicació per situar al mapa del recorregut waterpolístic que desitgem tingui continuïtat en el mon de la pilota groga.

L´equip sallentí no ha tingut problemes imposant la seva major experiència, recordem que es el primer any del Garraf a les lligues Catalanes, per dominar des del primer quart amb un parcial de 0-4, ratificat al segon amb un parcial de 0-2 i repartint els gols entre els jugadors. El tercer quart ha registrat un altre parcial de 0-4 fet que feia arribar a l´intercanvi de camps amb un acumulat de 0-10 que decidia el partit totalment.

Ha estat a la represa quan l´equip local aconseguia el primer gol a falta de 9 segons per l´acabament del quart, això si després d´encaixar 4 gols més dels sallentins, 1-14 al lluminós per acabar de tancar el partit a meitat del cinquè quart que reflectia la diferencia de 15 gols al marcador encara que es continues jugant per arribar a un anecdòtic resultat final de 3-23 amb moltes rotacions i molts minuts per als mes petits. Destacar que tots els integrants de la plantilla sallentina han aconseguit fer el seu gol.

Victòria important per trencar la dinàmica i continuar amb el projecte d´uns nans molt joves i amb molt per donar en un futur encara llunya.
Arbitratge a carreg de S.Navarro que va xiular 3 exclusions als locals per 1 i 1 penal als sallentins.

Parcials: ( 0-4, 0-2, 0-4, 1-4, 0-2..)
C.W. Garraf: E.Pérez, R. Mata, Ll.Gorit, A.Nuñez, M.Costarelli, A.Cano, M.Baraja, D.Martínez, A.Elvira, P.Rosell, X.Peilo, I.Aguilar (1), I.Fernández, C. Fernández.

C.N. Sallent: D.Sagues, E.Masplà (2), F.Castrillo, L.Ormenisan (1), A. Marín (4), H.Vicente, M.Cerezo (4), I.Chircu (1), M.Montalà, J.Tapia (1), M.Besora (2), M.Fernández (1).