15/11/15

L´Olot superior.

C.N. Olot 21 -C.N. Sallent 3
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup B, 9-25 )

Moltes baixes ahir al set sallentí de 3 dels seus titulars habituals, A.Marín, A.Garrido i U.Rodríguez, que van agreujar les mancances dels sallentins. L´equip sallentí no va poder fer res davant un Olot molt superior que es va imposar clarament des de el primer minut. Com a nota positiva la tornada a la porteria de I.Chircu lesionat desde principi de temporada que va aportar una mica més de seguretat sota pals en el seu primer partit desprès de la lesió.

El 5-0 del primer quart ja donava la mesura del que seria el partit amb un equip que ja se sabia superior i un 4-1 al segon parcial per ratificar i tancar el partit totalment on els sallentins van poder anotar el seu primer gol quan el marcador reflexava un clar 7-0. Gol marcat per P.Pérez que tornava a la seva posició desprès d´haver cobert la porteria en els partits anteriors per la lesió de Iulian.

Canvi de camps i mateix guio. Els gols locals anaven caient un darrera l´altre sense que els sallentins poguessin fer massa cosa per evitar-ho tancant el tercer parcial amb 5-1 amb gol sallentí de A.Ballestero. L´últim quart encara més voluminós, 7-1, per la baixada de rendiment de la curta plantilla sallentina ahir que va notar l´esforç dels quarts anteriors. El gol sallentí d´aquest període anotat per P.Pérez.
El jutge del partit va xiular 2 exclusions als locals per 5 i 2 penals als sallentins en un arbitratge sense cap incidència.

Parcials: 5-0, 4-1, 5-1, 7-1
C.N. Olot: B.Segura, M.Tarrus (1), A.Casadevall (3), A.Ramón, M.Coma (5), I.Aguilera (2), J.Coma (1), J.Rubio (1), R.Ghica (3), I.Ruiz (4), E.Soaz (1).

C.N. Sallent: I.Chircu, M.Cerezo, A.Ballestero (1), I.Ruiz, J.Tapia, A.Pardo, P.Pérez (2), Ll. Pérez, M.Castro, F.Castrillo.