15/11/15

El Sallent dona la cara tot i saber-se inferior.

C.N. Badia 19 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana 1à Divisió Absolut Masculí.

Molt bona imatge del set sallentí la oferta en el partit d´ahir que tancava la jornada a la primer divisió, tot i saber-se força inferior a l´equip del Vallés. Els sallentins van lluitar cadascuna de les pilotes i les posicions fins que es van quedar sense efectius per poder jugar, acabant el partit amb un home menys per les exclusions i lesió del seu últim home, X.Ramos. La plantilla, la més jove, curta e inexperta de la categoria amb diferencia, va millorar clarament la imatge oferta a l´ultim partit a casa en el clar exemple a seguir per anar progressant amb paciència, sense que ens importin gaire els marcadors, però sense aturar-se, per poc a poc assolir el nivell que exigeix la categoria.

L´equip va començar lleugerament parat davant el joc local que superava la defensa sallentina provocant exclusions a la boia i situacions d´un de mes ben aprofitades per l´equip de Badia, arribant al parcial de 4-0 tot i no jugar malament. Va ser A. Montalà qui va tancar el parcial i el tancament en defensa aturant els jugadors locals per arribar al final del quart 4-1.

Arrenca el segon quart amb gol local i X.Ramos estableix el 5-2 desprès d´empenyer una pilota morta. Els locals agafen més avantatja en transformar dos gols, un d´ells de penal reduït per A.Vilarasau també de penal en bon treball dels sallentins ahir jugant força pilotes a la posició de boia. Al final del quart parcial de 4-2.

Mateix parcial que es va donar al tercer parcial, tot i els dos gols inicials locals que continuaven eixamplant la diferencia fins al 10-3 amb exclusió per vermella inclosa del debutant ahir X.Pelegrín i un jugador local per agressió mútua. S.Cabrera amb dos gols en dos bons llançaments exteriors escurçava la diferencia fins 11-5 abans del gol local que deixava el 12-5.

Últim quart amb la llum de reserva encesa per les poques rotacions de banqueta que pot fer l´equip, arribant a 15-6 en segon penal transformat per A.Vilarasau. La situació es va agreujar per la lesió de X.Ramos i la desqualificació de R.Ruiz, tercera exclusió, per arribar al final amb 19-6 final sense forces, però contents de haver lluitat fins al final i no haver perdut la cara en cap moment.
Arbitratge a carreg de X.Buch i J.López que van xiular 9 exclusions i 2 penals als locals per 9 exclusions i un penal als sallentins.

Parcials: ( 4-1, 4-2, 4-2, 7-1 )
C.N. Badia: A.Moreno, I.Ruiz (2), E.Martínez (1), D.Vargas (1), C.de la Cerda (6), M.López, N.Carrera (1), D.Rodríguez, O.Nonell (4), A.Martínez (2), M.Senar (2), K.Ligero, O.Manzanal.

C.N. Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique, S.Cabrera (2), X.Ramos (1), A.Vilarasau (2), X.Pelegrin, A.Montalà (1), R.Ruiz, R.Boixader.