8/11/15

L´Hospi superior davant un fluix Sallent.

C.N. Sallent 3 -C.N. Hospitalet 10
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup B, 9-25 ).

Ahir sembla que no era el dia i de la mateixa manera que va succeir amb l´absolut, l´equip cadet va tenir un comportament certament apàtic davant un encertat i intens equip visitant que va decidir el partit al primer quart amb un 0-5 de sortida.

El resultat del primer quart va deixar el partit vist per a sentencia, vista la actitud del jugadors sallentins que en cap moment van ser capaços de reaccionar i de creure en plantar cara al rival davant la desesperació de l´entrenador local A.Peirón. Només als altres quarts l´equip sallentí va ser capaç  com a mínim de igualar els parcials 1-1, 1-1 i 1-3 deixant clar que la diferencia entre els dos equips no es tanta com la que reflexa el marcador final, tot i la passivitat defensiva del sallentins, que van fer heroi al jugador visitant D.Quesada que va transformar 8 gols dels 10 del seu equip sense que la defensa sallentina fes gaire per aturar-lo en cap moment.

Cal també fer reflexió. Ja sabem que l´equip es molt jove i sobretot inexpert en la categoria, però també tenir clar que els integrants de la plantilla han de posar alguna cosa més per poder aspirar a fer un paper digne dintre de la categoria. Es un any d´aprenentatge per tots ells donada la joventut de la plantilla. Ara ja, abocats quasi amb tota seguretat a la última plaça del grup, que condemna als sallentins a jugar a l´últim grup de la categoria a la segona ronda amb els pitjors equip de cadascun dels altres 3 grups per lluitar de les posicions 21 a 25.
Arbitratge sense problemes per Alex Izquierdo que va xiular 5 exclusions i un penal als locals per 12 al conjunt d´Hospitalet.

Parcials: ( 0-5, 1-1, 1-1, 1-3 ).
C.N. Sallent: P.Pérez,  M.Cerezo, A.Ballestero, E.Masplà, A.Marín (1), I.Ruiz (1), J.Tapia, A.Pardo, S.Vendrell, A.Garrido (1), Ll. Pérez, M.Castro, G.Batanero.

C.N. Hospitalet: N.Sousa, A.Judez (1), D.González, N.Beascoechea, N.Carballo, D.Quesada (8), A.Plà, A.Candido, F.Almarcha (1), J.Vidal, A.Turrillo, M.Agudo.