22/11/15

Millora sallentina tot i la derrota.

C.N. Sallent 6 -C.W. Figueres 16
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E, 21-30 )

Bon regust tot i la esperada derrota davant un rival superior aspirant a ser primer del grup. Els joves sallentins van aguantar els dos primers quarts fent coses que no havien vist fins al moment, millor posicionament i més iniciativa, fent que l´equip visitant necessites treballar més del que inicialment esperava per dominar el partit. Bon punt i apart per acabar aquesta fase i ser molt més consistents a la següents amb rivals més igualats.

Bon inici, fins i tot anotant primers per primera vegada a la temporada i aguantant el rival per arribar al final del primer quart amb empat a 1 amb gol de A.Marín. I fantàstic segon període amb repetits empats dintre un joc d´atac i gol arribant a l´empat a 4 tot i anar sempre remuntant el gol visitant fins al 4-5 que reflexava el marcador al final del quart. Gols de E.Masplà (2) i J.Tapia.

Les rotacions d´un equip curt d´efectius i amb nens petits de fora de categoria començant a passar la factura, i l´equip visitant es desenganxa als marcador amb dos gols més deixant el marcador 4-7 tot i la lluita dels sallentins abans de l´intercanvi de banquetes a partit del qual es ratifica la diferencia entre els dos equips amb un parcial de 1-4 que allunya definitivament qualsevol possibilitat de somiar en treure un bon resultat, 5-11 al final del quart amb gol de A.Marín en transformar un penal.

Els altres dos quarts restants no van fer res més que ratificar la superioritat del joc visitant amb parcials de 0-3 i 1-2 davant la davallada del joc sallentí amb nens molt castigats per l´exces de minuts a l´aigua. Pocs efectius i en molts casos molt joves encara. El resultat final de 6-16, tot i la derrota deixa una millor impressió de la vista fins ara.
Arbitratge a carreg de A.Izquierdo que va xiular 3 exclusions i 3 penals als locals per 8 exclusions i 1 penal als visitants.

Parcials: ( 1-1, 3-4, 0-2, 1-4, 0-3, 1-2 )
C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà (2), F.Castrillo, L.Ormenisan, A.Marín (2), H.Vicente, M.Cerezo, M.Montalà (1), J.Tapia (1), M.Besora, M.Fernández.

C.W. Figueres: J.Palacín, B.Subies (3), J.Vaz, M.Ferrer, R.Martínez (2), A.Bahí, A.Pérez (2), A.Coll, A.Villarejo (2), N.Franch (2), S.Franch, J.Tilaguy (2), D.Ciurana (2), A.Mateo (1).