22/11/15

Aplaudiments davant el potent Sabadell

C.N. Sallent 5 -C.N. Sabadell 15
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup B, 9-25 )

Bon partit dels nois, sens dubte el millor del que portem de lliga. L´equip cadet es va mostrar lluitador i ferm davant un molt superior equip sabadellenc, clar dominador del grup. L´equip que va acabar amb 3 dels seus principals jugadors fora del partit per exclusions va fer un bon partit, plantant cara en tot moment. La cara més positiva del cap de setmana.

Els sallentins curts d´efectius, com sempre, davant, un potent rival amb dos equips complerts preparats. El panorama no feia presagiar res bo. Primer quart i en pocs minuts el primer gol visitant i els locals aguantant el tipus i fins i tot atrevint-se a amenaçar la porteria rival. A l´últim minut el 0-2 amb bon parcial dels sallentins.

Tornem a l´aigua, i es sabadellencs ens ofereixen el seu millor repertori de joc, el resultat del primer quart havia estat curt i els visitants volen matar el partit quan abans millor. Ho aconsegueixen amb 4 gols seguits que deixant el parcial en 0-6 abans de la reacció sallentina que aconsegueix perforar la porteria rival en dos ocasions. A.Garrido primer i I.Ruiz anotant un penal provocat per el boia local, per acabar, això si, amb un altre gol visitant a l´últim minut.

Amb 2-7 es torna a la piscina per començar el tercer quart dominat de inici per els visitants que agafant més avantatge amb 2 gols seguits abans de la resposta sallentina que tot i la diferencia continuava creant problemes a la defensa rival. L´intercanvi de gols deixa el parcial al final del quart, 3-4. Amb gols de I.Ruiz (2), 1 de penal i U.Rodríguez.

Amb l´equip ja molt tocat i amb 3 homes menys per exclusions, U.Rodríguez, I.Ruiz i A.Garrido per exclusions el partit s´acaba amb un parcial de 0-4 davant el sonor aplaudiment dels assistents al partit per la lluita i entrega dels locals davant un rival molt superior.
Arbitratge de O.Tarriño que va xiular 11 exclusions als sallentins i 1 exclusió i 2 penals als visitants.

Parcials: ( 0-2, 2-5, 3-4, 0-4 )
C.N. Sallent: I.Chircu, Ll.Pérez, A.Ballestero, U.Rodríguez (1), A.Marín, I.Ruiz (3), J.Tapia, A.Pardo, P.Pérez, A.Garrido (1), G.Batanero.

C.N. Sabadell: I.Muñoz, F.Moiano (1), M.Teclas (1), M.Adrover, M.González (2), F.Moreno (2), A.Ruiz, M.Freixenet (1), P.García, A.Jiménez (4), A.Moya, A.Ansió (2), Ll. Ribé, V.Fenoy (2).