1/11/15

Molt inferiors davant un dels grans.

C.N. Sabadell 25 -C.N. Sallent 2
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup B, 9-25 )

Tal i com s´esperava, anar a complir el tramit davant un dels equips forts de la categoria per nom i per plantilla, això si, mirant d´encaixar el mínim de gols possible, esperant el partit que pot començar a definir el nostre lloc dintre d´aquest difícil grup davant l´Hospitalet.

Tot i que el primer en anotar va ser el set sabadellenc, A.Garrido, que s´esta erigint com la punta de llança ofensiva del set sallentí a la posició de boia, empatava el partit als primers minuts. Els sallentins encara aguantaven les envestides del rival per arribar al final de primer quart amb un parcial més curt de l´esperat 4-1.

A partir d´aqui es va diluir l´equip sallentí davant el major potencial dels sabadellencs que es podien permetre el luxe de anar canviant els 6 jugadors de camp de cop sense que es notes degut a la gran quantitat de jugadors de la edat presents a les seves files. Tot el contrari que els sallentins que si noten les rotacions necessàries a aquest esport per el gran desgast físic. Al final del segon quart un parcial de 8-0 tornava als sallentins a la crua realitat, registrant el lluminós de la magnifica piscina local un 12-1 inapel·lable.

El altres dos quarts es van anar succeint amb el mateix guio amb parcials de 8-1 amb el segon gol de A.Garrido i 5-0 davant la davallada sabadellenca de l´ultim quart que va afluixar una mica donat que el partit estava més que decidit, arribant al final del matx 25-2, resultat clar i contundent que deixa molt clara la diferencia entre els dos equips.

Cal ressaltar que el partit es va jugar en piscina gran, fet que encara va aprofundir més les diferències entre tots dos equips i que els jugadors locals van aconseguir anotar tots com a minin un gol. Cal continuar treballant amb un equip molt jove i amb molts jugadors de primer any i de categoria infantil, esperant els dos partit on ens podem plantejar una lluita davant l´Hospitalet per la tercera plaça donava la enorme diferencia amb els altre dos rivals, Olot i Sabadell.
Arbitratge sense problemes a carreg de Sergi Sampons que va xiular 2 exclusions als locals per 6 al set sallentí.

Parcials: 4-1, 8-0, 8-1, 5-0.
C.N. Sabadell: A.García, D. Melgarejo (5), J.Blanco (2), I.Cruz (2), M.González (1), J.Sánchez (1), A.Ruiz (4), V.Fenoy (3), P.García (1), A.Jiménez (1), A.Moya (1), A.Llorens (1), I.Muñoz, F. Moiano (3).

C.N. Sallent: P.Pérez, M.Cerezo, A.Ballestero, U.Rodríguez, A.Marín, I.Ruiz, J.Tapia, A.Pardo, S.Vendrell, A.Garrido (2), Ll.Pérez, M.Castro.