25/10/15

Millora insuficient dels infantils.

C.N. Sallent 2 -C.N. Vallirana 10
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E, 21-30 )

Millora del joc sallentí respecte de l´últim partit jugat la setmana passada a Manresa. L´equip tot i continuar amb les mancances en atac va millorar molt a l´aspecte defensiu aguantant els 4 primers quarts fins la exclusió de A. Marín que ha obert la porta en atac als visitants amb la eliminació del jugador de referència d´aquest curt i inexpert infantil.

Primer quart a 0, tot i no tenir gaires oportunitats d´aproximació a gol la defensa sallentina es mostrava ordenada acabant el quart amb empat a 0. Al segon quart amb les primeres rotacions es nota la profunditat de banqueta i els visitants marxen amb 0-2 de renda en gols, un en superioritat i un altre de penal.

Tercer quart i tot i les mancances en atac s´aguantava be i nomes un gol, visitant deixava el marcador en 0-3. Mateixa tònica i resultat que es va repetir al quart període.

El cinquè amb la exclusió definitiva de A.Marín va obrir la llauna sallentina acabant amb 0-3 i ampliant-se a l´ultim quart fins al 0-9 abans que els sallentins anotessin els seus dos gols en llançaments de E. Masplà i J.Tapia per acabar el partit amb un 2-10 final.

Molta feina per fer. Conscients de que la plantilla es molt curta i amb nens i noies molt petits i que tot just han començat fa un més el seu esperem llarg periple al mon del waterpolo. El fet de jugar amb Ferran (2007), Lucian (2005) i 2 jugadors més ( Martina i Max ), jugadors nous al mon de la pilota groga fa que aquest sigui un projecte al que li cal paciència, treball i temps.
Arbitratge a carreg de D.Gómez que ha xiulat 4 exclusions i 1 penal als sallentins per 1 exclusió al Vallirana.

Parcials: ( 0-0, 0-2, 0-1, 0-1, 0-3, 2-3 )
C.N. Sallent: M.Besora, E.Masplà (1), F.Castrillo, L.Ormenisan, A.Marín, H.Vicente, I.Chircu, M.Montalà, J.Tapia (1), M.Fernández.

C.N. Vallirana: E.Jiménez, F.Herrero, I.Pastor (2), D.Gomila (1), N.Pérez, A.Aguilera (1), H.Montiel (2), I.Gallego (1), L.Herrero, L.Pino (1), A.Navarro, L.Ruiz, J.Parra, J.Castaño (2)