18/10/15

Els Gironis més consistents.

C.N. Sallent 6 -G.E.i.E.G 13
Lliga Catalana 1a Divisió Absolut Masculí

Tot i la derrota el partit d´hem de qualificar de bon començament. L´equip molt renovat, amb un únic titular de l´equip de l´any passat i nois joves que ni tant sols son de categoria absoluta, 4 jugadors juvenils, ( un parell d´ells encara tenen 16 anys ) va deixar un bon sabor de boca en el seu debut.

Hem de ser realistes, la temporada serà molt dura, l´equip es molt, molt jove i la plantilla molt curta. Però mentre es pugui veure l´esperit d´ahir als partits, ens hem de donar per satisfets. A aquests jugadors els falten partits i alguns anys més, no gaires, per poder ser jugadors importants dintre de l´equip. Mirar-ho d´un altre manera seria veure el vas buit i no podem fer això.

El partit va començar molt bé, A.Blanco feia el primer gol i tot i l´empat l´equip sallentí va arribar a tenir una avantatja de 2 gols amb 3-1 amb gols de A.Blanco i A.Montalà en bons llançaments exteriors a 1,13. L´equip no va saber aguantar i a l´últim minut els gironins van igualar el partit amb dos gols seguits, l´últim amb un penal a 4 segons del final del quart. 3-3.

L´equip gironí va tancar l´atac sallenti i va imposar la seva defensa fet que li va permetre agafar els primers avantatges al marcador fins acabar el quart amb 0-3 de parcial per arribar al descans amb 3-6. Si de cas, comentar que amb 3-5 gol anul-lat, al nostre criteri mal anul-lat, que podia haver apropat fins al 4-5 i la expulsió amb vermella per protestes reiterades de Alexis.

Els altres dos quarts el domini va ser dels visitants que poc a poc anaven imposant la seva superioritat física i la seva major experiència, eixamplant poc a poc el marcador al seu favor amb dos parcials favorables de 2-4 i 1-3 fins al 6-13 final.

Tot i la derrota, bona actitud de l´equip. Es evident que li falta molt i que probablement fins i tot serà difícil que l´equip arribi a guanyar un sol partit en tota la temporada. Els nois ho saben i això no els ha de fer perdre ni les ganes ni la motivació per continuar creixent. La meta es molt més llunyana.
Agrair també la presencia de molts ex-jugadors de l´any passat, avui en altre equip, que van recolzar l´equip.
Arbitratge a carreg de J.Colominas i S.Monterde que van sancionar amb 9 exclusions i 1 penal als sallentins per 11 exclusions als visitants.

Parcials: ( 3-3, 0-3, 2-4, 1-3 )
C.N. Sallent: JX.Pallares, M.Manrique, A.Giménez, S.Cabrera (2), X.Ramos, A.Vilarasau, A.Montalà (1), E.Cano, A.Blanco (3), A.Garrido, R.Ruiz, R.Boixader.

G.E.i.E.G: M.Franco, P.Herrera (1), S.Duran (4), J.Sánchez (1), E.Sánchez, D.Cuesta, E.Vergés (2), M.Benac, G.Parejo, A.Fernández (3), G.Donzelli (1), JJ.Martínez (1).