L´Olot es passeja davant d´un fluix Sallent.

C.N. Sallent 2 -C.N. Olot 21
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup B, 9-25 )
Foto cortesia de Billy Ramón Photography

Derrota  i gran decepció a les files sallentines per la voluminosa derrota de l´equip cadet i el que es més preocupant per el nivell de joc exhibit. Res a veure a l´any passat. Si bé es veritat que l´absencia del porter titular lesionat, infantil, que haurà de cobrir la baixa de tot un segur sota pals J.Vila, cedit al CN Granollers, i sobre tot les baixes de dos de les referències de l´equip, en Kim i Ivan.

El nivell que va mostrar l´equip deixa molt clar que aquesta primera fase només serà una transició esperant més oportunitats amb equips de nivell inferior a la segona fase.

El partit de seguida va quedar decidit, aguantant només els dos primers minuts de joc abans que els olotins posessin la directa i s anotessin un parcial de 0-5 al final del primer quart i rematessin al segon amb un parcial encara més contundent de 0-8 que deixava un decebedor 0-13 al descans.

Amb el canvi de banquetes van arribar els dos gols sallentins, A.Garrido va fer els dos únics gols de l´equip sallentí reduint la diferencia a 2,30 del final del quart. L´entrenador olotí va canviar la defensa sobre el boia local aturant la única via en atac i acabant el quart amb 3 gols seguits per deixar el resultat en 2-16 al final del tercer quart i rematant un bon partit dels olotins amb 5 gols més a l´últim quart.

S´esperava la derrota però també es veritat que s´esperava alguna cosa més del joc local que no es va veure en cap moment. Suposem que amb la incorporació dels jugadors que resten en un parell de partits, el joc millorarà i es minimitzaran els resultats. Tot i així tal i com hem dit haurem d´esperar a la segona fase amb rivals de menys entitat per veure realment quin es el nivell d´aquest equip, vist Olot, Sabadell no creguem pas que sigui més fluix i Hospitalet es tota una incògnita. En qualsevol cas l´acces a grups de major entitat queda practicament descartat. No es cap sorpresa. Continuar treballant i formant equip per afrontar la segona fase amb millors opcions.
Arbitratge a carreg de Carles Monterde sense complicacions que va xiular 7 exclusions i 1 penal als locals per 3 als jugadors olotins.

Parcials: 0-5, 0-8, 2-3, 0-5
C.N. Sallent: P.Pérez, E.Masplà, A.Ballestero, U.Rodríguez, A.Marín, S.Vendrell, J.Tapia, A.Pardo, M.Cerezo, A.Garrido (2), G.Batanero, M.Castro.

C.N. Olot: B.Segura, J.Rubio (5), M.Tarrús (1), A.Casadevall (2), A.Ramón (2), M.Coma (4), I.Aguilera (2), I.Coma (1), R.Ghica, F.Ruiz (4), E.Soaz.