25/10/15

Els sallentins plantan cara a Poble Nou.

C.N. Poble Nou 11 -C.N. Sallent 9
Lliga Catalana 1a Divisió Masculina

No va poder ser, tot i que durant bona part del partit el jove equip sallentí va estar a prop de donar la sorpresa a Poble Nou. Els sallentins be en defensa i efectius en atac, van estar quasi tres quarts per davant abans de la davallada defensiva i la pressió local que va donar la volta al partit en uns fatídics últims minuts del tercer quart, llençant per terra el bon treball fet fins aleshores. La inexperiencia d´un equip molt jove, en lluita amb equips molt més madurs, i la pressió local sobre el llançament exterior davant l´inexistent joc de boia dels sallentins durant el partit, va afavorir la remuntada local.

Els sallentins van començar manant, si alguna cosa es veritat es que els nois surten endollats, 0-1 del veterà i lider S.Cabrera per acabar dominant el quart 1-2 tot i l´empat local, amb el segon visitant de A.Blanco.

De sortida del segon quart el sallentins continuaven fent les coses molt bé i nou gol de A.Blanco, que posava marge de dos gols a l´electronic tot i les moltes exclusions visitants davant les protestes sallentines, 1 pels locals per 7 sallentines. Dos gols locals feien que s´esvais l´avantatje per arribar empatats a la mitja part, 3-3.

A la represa la bona tasca sallentina encara posava més "contre les cordes" a l´equip barceloní. A.Blanco i A.Vilarasau tornaven a posar als sallentins dos a dalt a 3,30 del final del quart. Va ser aquí quan dos o tres errades defensives seguides en la defensa de un de menys, amb el que seguien castigant els jutges del partit als sallentins, un contraatac i per rematar un penal, feien que s´arribes al final del quart amb un decebedor 8-5 i amb l´entrenador sallentí A.Peirón excluit amb dos targes grogues per protestar les decisions arbitrals.

L´últim quart tot i que l´equip sallentí no va perdre la compostura i va intentar retallar la diferencia, de vegades deixant algun home en atac, jugada molt perillosa que quasi sempre va acabar el gol contrari, els locals van saber mantenir la diferencia fins al 11-9 final que deixa cert regust amarg i sensació d´haver perdut una bona oportunitat.

Cal continuar treballant i aprenent per intentar donar la sorpresa algun dia en una lliga, on ja tenim clar, serà molt complicat guanyar a ningú. Però sense deixar de intentar-ho i continuar acumulant experiència d´un equip molt jove per la categoria.
La parella arbitral va xiular 4 exclusions als locals per 10 als sallentins amb un excluit per vermella i 2 grogues més a l´entrenador sallentí.

Parcials: ( 1-2, 2-1, 5-2, 3-4 )
C.N. Poble Nou: F.Villena, L.Delgado, H,Martínez (4), A.Seuma (3), G.Mata (1), A.Espinosa, S.García, Ll.Arxer (1), E.Tena, P.Aguilella (1), J.Mayol, O.Herrero (1), D.Serrano.

C.N. Sallent: JX.Pallarés, M.Manrique, A.Giménez, S.Cabrera (2), X.Ramos, A.Vilarasau (1), A.Montalà, A.Blanco (6), R.Ruiz, R.Boixader.