18/10/15

Sense potencial ofensiu.

C.N. Minorisa 15 -C.N. Sallent 1
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E, 21-30 )
Foto: Miguel Cerezo

Comença la lliga per la categoria petita del club i tal com s´esperava amb derrota en el derbi local jugat a Manresa. L´equip de Carla Fargas, més treballat i amb un recorregut d´un parell d´anys de innegable bona feina, ha superat amb molta facilitat al recompost equip sallentí, amb moltes cares noves i sense les clares referències en atac de les que disposava altres anys i que solventaven els partits. 

L´equip sallentí ni tant sols ha pogut fer gaires xuts a porteria davant la pressió constant del set manresà. Ho demostra el fet que tot i els 15 gols encaixats per el porter sallentí, ha aturat 13 xuts dels rivals. I que entre els dos porters manresans tot just han fet 4 aturades a banda del gol de A. Marín. El que demostra clarament el escàs bagatge ofensiu del sallentins.

De cara al futur sembla clar que cal formar equip amb el nouvinguts i cal que els més veterans donin un pas endavant assumint el pes del joc col-lectiu, sense por al llançament ni a buscar la porteria rival encara que les coses no surtin be, ja sortiran!!!. I evidentment molta més intensitat en el joc tant defensiu com ofensiu. Molta feina a fer i molt temps per endavant. Anims!!!
Arbitratge sense problemes de S.Rodríguez que va xiular 1 exclusio als manresans per 6 exclusions i 1 penal als sallentins.

Parcials: ( 3-0, 2-0, 1-1, 3-0, 3-0, 3-0 )
C.N. Minorisa: J.Sala, A.Sánchez ( 1), M.Puerta (2), A.Batanés (2), Y.Khalil (1), A.León (2), A.Flores, Ll.Galván, J.Flores (5), J.César (2), X.Marmol.

C.N. Sallent: M.Besora, E.Masplà, F.Castrillo, L.Ormenisan, A.Marín (1), H.Vicente, M.Cerezo, I.Chircu, M.Montalà, J.Tapia, M.Fernández.