29/11/15

Superioritat aclaparadora.

C.N. Rubí B 21 -C.N. Sallent 3
Lliga Catalana 1à Divisió Masculina

Un entrenament pels locals, això es el que es va poder veure el dissabte a la visita que els sallentins van fer a la piscina del Rubí. La clara superioritat del lider va quedar aviat en evidencia amb una gran i llarga plantilla que fins i tot va permetre a  l´entrenador local deixar algun dels seus millors jugadors fora de la convocatòria. Per contra, els sallentins van viatjar com sempre molt justos, amb 8 jugadors més un infantil, A.Marín, que debutava amb el primer equip.

Parcials clars i contundents que tot i la igualada de A.Vilarasau en transformar un penal ben provocat a la boia per X.Ramos que transformava el 1-1, es va veure incrementat fins al 4-1 del primer parcial per anar eixamplant-se continuament en clars parcials de 5-1, 4-0 i un final de 8-1 amb l´equip ja molt cansat i sense poder fer massa cosa davant el rodet rubitenc.

No podem dir que es va fer molt malament, la entrega dels nois i les ganes van ser presents. També les errades, continues davant la pressió continua de la defensa local i els ràpids contraatacs fruit de les moltes recuperacions. I allò que marca la diferencia per poder competir en aquesta lliga, la agressivitat que encara els hi falta als joves jugadors sallentins i que es un segell de identitat dels diversos equips de Rubí en totes les seves categories. Hi ha temps, cal molta paciència i treball perquè aquest equip algun dia pugui semblar-se a l´equip de Rubí, evidentment això no es feina de una temporada, cal molt més. El que si tenim clar es que hi ha un bon grup i cal recolzar-lo, animar-lo i també exigir-lo. Poc a poc aniran pujant el nivell.

Arbitratge sense problemes a carreg de P.Segurana i A.Gómez que van xiular un penal als locals i 6 exclusions i 1 penal als sallentins.

Parcials: 4-1, 5-1, 4-0, 8-1.
C.N. Rubí B: K.Lenard, X.Ortiz (5), C.Miras (1), D.Carrasco (1), E.Jiménez (2), J.Carrasco (1), S.Calomardo (2), O.Israel (1), E.Colet (3), S.Sampons (1), N.Lenard (1), A.Ariño (3), M.Sabaté.

C.N. Sallent: JX Pallares, M.Manrique, A.Marín, S.Cabrera (1), X.Ramos (1), A.Vilarasau (1), X.Pelegrín, A.Montalà, R.Boixader.