22/11/15

Decepció sallentina.

C.N. Sallent 6 -C.N. Martorell 10
Lliga Catalana 1à Divisió Masculina

Cares llargues novament ahir i convenciment que em deixat escapar una de les poques oportunitats que l´equip tindrà de guanyar un partit aquesta temporada. El bloqueig inicial, va costar molt entrar al partit, i la pèrdua dels papers quan s´havia d´haver guanyat el partit amb 4-3 favorable, amb errors consecutius que van treure als sallentins del partit, van evitar una victòria que es veia molt lluny abans de començar i que era més que possible desprès del que es va veure a l´aigua.  Pecats de joventut d´una plantilla molt i molt jove, la inexperiencia es paga.

Mal primer quart amb l´equip bloquejat, estàtic i amb por de mirar la porteria contraria van fer que tot i que els visitants tampoc van fer un gran quart el parcial fos de 0-2 amb un JX. Pallares aguantant l´equip amb bones aturades que van impedir una major renda visitant.

L´equip experimenta certa millora a la segona part, els visitants no troben el camí del gol, la defensa funciona i la porteria fa la resta fins que arriben els gols sallentins a 2 minuts del final de quart desprès de passar els 14 primers minuts a 0. X.Ramos en bona jugada a la boia i S.Cabrera fan que s´arrivi al descans 2-2, marcador minso però dintre del partit.

Canvi de banquetes i a la primera jugada 3-2 sallenti de A.Montalà que tot i l´empat torna a agafar el comandament de l´electrónic i del partit amb el 4-3 i l´equip visitant sense solucions. L´equip no acaba de rematar i dos gols visitants fan que s´arribi al final del quart 4-5 i amb la baixa definitiva de X.Ramos per 3 exclusions.

Un gol visitant a l´inici de l´últim quart fa molt mal, hi ha precipitació, es falla un contra un davant el porter i s´encadenen una serie de errades que deixen sense cap opció al sallentins que acaben el partit totalment desorientats i fora de lloc per acabar amb un parcial dolent de 2-5 que deixava el 6-10 final. Gols de S.Cabrera i R.Ruiz. Tot i la decepció, continuar endavant, per arribar cal caure moltes vegades. L´important tornar a aixecar-se i tornar a intentar-ho aprenent de les experiències negatives.
Arbitratge a carreg de A.Suarez i O.Tarriño que van xiular 6 exclusions i 1 penal als sallentins per 8 exclusions als visitants.

Parcials: ( 0-2, 2-0, 2-3, 2-5 )
C.N. Sallent: JX.Pallarès, M.Manrique, A.Giménez, S.Cabrera (2), X.Ramos (1), A.Vilarasau, X.Pelegrín, A.Montalà (1), R.Ruiz (1), R.Boixader.

C.N. Martorell: V.Negre, C.Sañudo (1), A.Cristobal, J.Feo, E.Herrera (3), D.Romartinez (5), J.Barragán (1), M.Benasco, J.Cruz, P.Arqué.