13/12/15

El cadet tanca la 1à Fase amb derrota.

C.N. Hospitalet 14 -C.N. Sallent 4
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup B, 9-25 ).

Nova derrota del cadet que fa que tanquem la primera fase sense conèixer la victòria en un grup que ja se sabia seria molt difícil vista la categoria dels rivals. Tot i la derrota els sallentins van ser capaços d´aguantar dos quarts sencers i el principi del tercer al rival donant mostres de bon joc i a prop en el marcador, 3-2. A partit d´aqui els locals van incrementar la seva pressió i els sallentins no van poder contrarestar el joc perdent el partit amb claredat.

Un primer quart molt treballat, forts enrere però també amb poques oportunitats per posar en perill la porteria local. Tot i això el resultat era bo, nomes 1-0 al final dels 8 primers minuts i forta atenció defensiva sobre el boia sallentí del qual coneixien la seva perillositat. Més o menys la mateixa tònica al segon. Els sallentins ho continuaven intentant però sense fruit i els locals incremetaven la diferencia amb 2 gols més, 3-0 al descans.

Va ser a l´inici de la tercera part quan els sallentins van posar la por al cos als jugadors locals. Inici perfecte i dos gols seguits en el primer minut reduïen la diferencia fins al 3-2 amb gols de A.Marín i I.Ruiz en transformar un penal. Els jugadors de l´Hospi van reaccionar i van desplegar el seu millor joc per ampliar a diferencia amb 4 gols seguits, al final del quart amb un 4-2 de parcial per un acumulat de 7-2.

L´últim quart els sallentins van quedar sense opcions notant el cansament de la falta de banqueta, la falta de anotació a la boia sallentina molt controlat ahir i la baixada de rendiment defensiu, mentre els locals eixamplaven el marcador per arribar amb un 14-4 final massa ampli.
Tot i el resultat, bona actitud de l´equip. Ara toca esperar la segona fase amb rivals més assequibles on a priori sembla factible lluitar per la entrada entre els dos primers de grup que donarien accés a jugar la tercera fase. Tot això serà desprès del Nadal. Continuar entrenant per arribar a assolir l´objectiu final.
Arbitratge a carreg de A.Gali que va xiular 7 exclusiones i 1 penal als locals per 3 exclusions sallentines.

Parcials: ( 1-0, 2-0, 4-2, 7-2 )
C.N. Hospitalet: N.Sousa, A.Judez, D.González, N.Beascoechea, M.Carballo, O.Quesada (5), A.Plà (1), A.Alarcón, A.Candia (3), F.Aldarcha (2), J.Vidal, A.Turrillo (3).

C.N. Sallent: P.Pérez, E.Masplà, A.Ballestero (1), U.Rodríguez, A.Marín (1), I.Ruiz (2), J.Tapia, S.Vendrell, A.Garrido, M.Castro.