19/12/15

Derrota a Montjuic per acabar la primera volta.

C.N. Montjuïc 17 -C.N. Sallent 2
Lliga Catalana de 1à Divisió Absolut Masculí

Final de la primera volta de la lliga rendint visita a un dels dos equips forts de la competició i clar aspirant a ocupar un dels llocs que donen accés a jugar la promoció d´ascens. I com no podia ser d´un altre manera, derrota clara a Montjuïc del joves sallentins amb una plantilla molt curta, amb un únic canvi avui, davant les múltiples baixes de l´equip i amb el debut en absolut d´un altre cadet, Ivan Ruiz.

Inici del partit amb moltes errades del jugadors sallentins que propiciaven contraatacs locals que culminaven en clares ocasions de gol, aprofitades per els locals amb un O.Masip, que superava clarament en velocitat als seus marcadors en la piscina de grans dimensions barcelonina i anotava 4 gols en aquest període, 6-0 al final del quart.

Poc a poc els sallentins van situant-se millor al camp i aconsegueixen reduir les sortides locals, més atents però sense poder fer gaire cosa contra el set barceloní que començava a fer rotacions mentre els sallentins havien d´aguantar tots els minuts possibles sense canvi, arribant al descans 10-0 amb un parcial de 4-0.

Mateix guio al tercer quart on els sallentins continuaven intentant aconseguir inaugurar el lluminós, unes vegades els pals i d´altres les bones intervencions del porter local V.Gispert, deixaven els sallentins a 0 al final del quart amb un parcial de 5-0 que deixava un acumulat de 15-0 fruit de la enorme diferencia actual entre els dos equips.

L´últim quart la baixada de rendiment local ha estat clara mentre els sallentins continuaven lluitant i aguantant arribant a anotar els seus únics dos gols de S.Cabrera i A.Montalà i empatant els quart 2-2 per acabar amb 17-2 força clar. Cal destacar la bona actuació del porter sallenti, JX. Pallares, que ha tingut molt a veure en que el resultat no fos més ampli.
Arbitratge molt benèvol per els interessos sallentins a carreg de M.Bach i M.Cabanes que han xiulat 5 exclusions als locals per 3 als sallentins.

Parcials: ( 6-0, 4-0, 5-0, 2-2 )
C.N. Montjuïc: V.Gispert, J.Giménez (1), R.Herrero (1), L.Lucero, C.Cantos, M.Lloret (1), Ll.Mayol (1), S.Rodríguez (2), Q.Alonso, G.Herrera (3), I.Becerra (2), O.Masip (6), T.Avila.

C.N. Sallent: JX. Pallares, M.Manrique, X.Pelegrín, S.Cabrera (1), X.Ramos, I.Ruiz, A.Montalà (1), E.Cano.