13/12/15

Els infantils es superen.

C.N. Vallirana 4 -C.N. Sallent 6
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E, 21-30 ).

Novament els infantils van tornar a lluir i ja sumant un quants partits seguits on els petits de la casa fan un bon partit i son capaços de continuar la progressió millorant a cada partit que fan. Avui fins i tot donant una gran sorpresa i guanyant a casa del Vallirana que ens va guanyar al xoc de la primera volta amb un clar 2-10. El rendiment esta sent fantàstic, els jugadors importants cada vegada assumeixen més el seu rol dintre l´equip, i els més petits cada vegada es mostren més integrats i sobre tot molt lluitadors.

Primer parcial molt lluitat, al 1-0 inicial des locals responia J.Tapia anotant el gol de la igualada abans d´acabar el quart. Segon quart que a finalitzat amb diferencia favorable als locals 1-0 de parcial que posava el 2-1 al marcador amb penal fallat dels sallentins. Semblava que el partit s´encaminava cap a la victòria local tot i el bon treball dels sallentins, res més lluny de la realitat.

Comença el tercer quart i sorprenent parcial de 0-2 favorable als sallentins que donava la volta al marcador, E. Masplà fantàstic a la boia sallentina, era l´autor dels dos gols. S´esperava la reacció local que no va arribar un novament contundent parcial de 0-2 al següent quart. M.Montalà i A.Marín deixaven el lluminós 2-5 a falta dels dos últims quarts, aquells on els entrenadors no estan obligats a les rotacions, podent posar als seus millors efectius en joc.

Cinquè quart i gol local que reduïa diferències i penal fallat pels locals que ja presionaven de valent mentre els sallentins es defenian amb tot. Al sisè quart la consigna era aguantar com fos, la victoria estava a prop i calia donar-ho tot. Dit i fet, tot i el 4-5 a 1,45 del final, a la següent jugada A.Marín agafava la responsabilitat com el més gran i expert de l´equip i establia el definitiu 4-6. Victòria sorprenent que ningú hauria dit abans del partit i molt celebrada per jugadors i pares. Felicitats.

Parcials; 1-1, 1-0, 0-2, 0-2, 1-0, 1-1.
C.N. Vallirana: O.Jiménez, E.Herrero, D.Gomila, M.Nicolas, A.Aguilera, N.Pérez, I.Gallego (1), L.Herrero, L.Pino, A. Martínez, L.Ruiz, J.Parra, J.Castaño (3).

C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà (2), F.Castrillo, L.Ormenisan, A. Marín (2), H.Vicente, M.Cerezo, M.Montalà (1), J.Tapia (1), M.Fernández.