20/12/15

Acabem l´any amb victòria.

C.N. Sallent 15 -C.W. Garraf 0
Lliga Catalana Infantil Mixt ( Grup E, 21-30 ).

Nova victòria dels infantils que fa que acabem l´any amb un bon regust. Aquests petits, que continuant la bona marxa ja apuntada desde el partit de la primera volta contra el mateix rival d´avui, estan sent els encarregats de donar les alegries  en un any realment difícil per la secció del club.

Bona sortida dels sallentins que carregant el joc sobre el seu set inicial més potent, s´encarregaba de no deixar cap lloc a les sorpreses, aconseguint un 5-0 de parcial que deixava el partit encarrilat de cara a la resta del quarts amb gols de A.Marín, E.Masplà, M.Cerezo i M.Montalà por partida doble. Segon quart amb rotacions per els més menuts que cada dia es mostren més integrats en el joc de l´equip i nou parcial favorable 2-0, amb gols de M.Cerezo i M.Montalà.

Si fa o no fa, mateix guio en els dos quarts següents, amb parcials de 3-0 i 4-0 imposant la seva superioritat davant un voluntariós Garraf, que mostra una evolució positiva respecte el que es va veure al partit de la primera volta, però sense poder inquietar la porteria local. E.Masplà i J.Tapia (2), eren els golejadors del tercer quart i ja jugant el quart període i buscant que tots els jugadors  anotessin, M.Fernández, M.Cerezo (2) i H.Vicente tancaven el quart període amb 14-0.

Nomes començar el cinquè quart arribava el gol que deixava tancat el marcador per la diferencia de 15 gols, anotat per el més petit, F.Castrillo, jugador del 2007.  La resta del temps els sallentins s´han dedicat a deixar jugadors més avançats per fer que tothom pugues tenir el seu golet, fet que ha propiciat el relaxament defensiu que ha donat més facilitats als jugadors del Garraf per arribar al final del temps amb el resultat real de 20-4. Desprès del partit esmorcar merescut dels nanos a un conegut bar i també com no, s´ha d´aprofitar, també dels pares. Aquelles petites coses que ajuden a fer equip. A seguir treballant, bones festes.
Arbitratge sense incidències de C.Nuñez que va xiular només un penal als visitants.

Parcials: 5-0, 2-0, 3-0, 4-0, 1-0,
C.N. Sallent: I.Chircu, E.Masplà (2), F.Castrillo (1), L.Ormenisan, A.Marín (1), H.Vicente (1), M.Cerezo (4), D.Segues, M.Montalà (3), J.Tapia (2), C.Farrega, M.Fernández (1).

C.W. Garraf: L.Goris, G. Cañaderas, E.Terez, M.Baraja, M.Costarelli, P,Soto, D.Martínez, A.Cano, A.Rosell, I.Aguilar, N.Egea.