13/12/15

Sense rival.

C.N. Sallent 6 -C.N. Hospitalet 28
Lliga Catalana 1à Divisió Absoluta Masculina.

Sense anima. Així es va mostrar l´equip ahir en l´enfrontament amb l´equip d´Hospitalet. Fins al punt que els visitants no van tenir cap problema per golejar als joves jugadors sallentins. El mes preocupant no es en si la derrota ja esperada, el que si que es preocupant es la baixa forma evidenciada ahir dels jugadors que no han entrenat en bones condicions les últimes setmanes, la seva falta de coordinació i enteniment entre ells i la descol-locació que van mostrar sobre el camp. Si a tot això li sumen que l´equip va estar en tot moment exempt de lluita i sacrifici, doncs el resultat es el que reflexa l´electronic. Les baixes de S.Cabrera i R.Ruiz van fer molt mal i l´equip no va estar present en cap moment.

Res a dir del transcurs del partit ja que tot i el gol inicial de A.Vilarasau que posava el 1-0 el quart va acabar amb 1-6, el segon amb un rotund 3-8, 2-5 el tercer i 0-9 per tancar un partit molt dolent dels locals que van arribar al final del xoc jugant amb un cadet de primer any i un infantil per exclusions.

Esperem que tot i que ens queda un partit el proper dissabte rendint visita al tot poderós Montjuïc a la seva piscina de la muntanya màgica, la recuperació dels jugadors lesionats i el treball dels jugadors durant els dies de Nadal on no hi ha competició i estan exempts de les seves obligacions habituals fora de la piscina es podrà adreçar el rumb el vaixell sallentí que ara mateix sura sense rumb. Tenen molta més qualitat del que es va veure ahir i estem segurs que no trigaran en demostrar-la. ÀNIMS.
Arbitratge sense incidències a carreg de O.Torriño i S.Moyano que van xiular 9 exclusions i 3 penals als sallentins per 11 exclusions als visitants.

Parcials: ( 1-6, 3-8, 2-5, 0-9 )
C.N. Sallent: JX Pallares, M.Manrique, X.Pelegrín, A.Garrido, X.Ramos, A.Vilarasau (1), A.Marín, A.Blanco (4), A.Montalà (1), R.Boixader, E.Cano.

C.N. Hospitalet: A.López, G.Huttner (3), A.Petrov (3), M.Batlle (5), X.Méndez (1), A.Rico (3), J.Bertran (2), A.Arxer (2), G.Martínez (1), E.Mur (2), G.Tarruell, M.Gispert (6), M. de Cea.