30/10/16

Res a fer davant un bon Catalunya.

C.N. Sallent 3 - C.N. Catalunya 21
Lliga Catalana Cadet Masculí ( Grup D ) 1ª Fase.

Un miratge, va ser la diferencia inicial a l´electronic en transformar un penal I.Ruiz, a més, de la única vegada que els sallentins van estar per davant. Ràpidament el set barceloní va empatar i va deixar clara la seva superioritat amb el seu joc pressionant ja conegut, per arribar al final del quart amb un 1-4 de parcial que deixava molt clar que el punts volarien cap a Barcelona.

El segon quart es va transformar en un atac i gol, les errades sallentines i la dificultat en fer arribar la pilota a les posicions d´atac, va transformar el partit en un monòleg on els visitants creaven molt perill continuament i els sallentins només miraven de defensar-se com podien davant de la superioritat del rival. 0-6 de parcial i 1-10 rotund al descans.

No pararia aquí el castig, el visitants continuaven pressionant fort sobre la sortida de pilota, de manera que els sallentins ni aconseguien apropar-se a la porteria rival, eixamplant la diferencia fins 1-14 abans que A.Garrido trenques el parcial i posteriorment desprès de gol visitant tornés a anotar en 2 jugades de contraatac, que ja no van permetre en més ocasions. Al final del parcial un altre 2-7 clar.

Amb el partit totalment decidit, els sallentins cansats i força desanimats veient-se impotents davant un rival molt superior que sens dubte aspira a la primera posició del grup, van tornar a encaixar un altre parcial dolorós, 0-4 que deixava un marcador final contundent de 3-21.

Un partit per deixar de banda i centrar-se en els altres rivals del grup, sens discussió molt més assequibles, buscant l´objectiu d´assolir una posició que ens permeti jugar en els grups superiors al final de la primera fase.
Arbitratge de Ll.Pérez i M.Barniol que van xiular 5 exclusions als locals per 4 i 2 penals al Catalunya.

Parcials: 1-4, 0-6, 2-7, 0-4.
C.N. Sallent: I.Chircu, J.Tapia, G.Guillen, P.Pérez, S.Vendrell, I.Ruiz (1), M.Cerezo, A.Pardo, A.Garrido (2), Ll.Pérez, M.Castro.

C.N. Catalunya: M.Lorenz, A.Baquero (1), R.Mora, G.Saladrigas (3), A.Errando, A.Plazas (3), G.Cisneros (2), E.Englavaga (2), J.Pardo (2), P.Vidal (2), A.García (3), D.Lara (3).